עבור לתוכן

לא מצליח להשתלט על מחשב מרוחק עם XP

Featured Replies

פורסם

א. מחפש מדריך מפורט וטוב.

ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013)

ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?

פורסם

א. הנה מדריך בסיסי: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/mobility/getstarted/remoteintro.mspx

ב. אתה לא צריך לשנות כלום רק לעשות port forwarding לפורט 3389 אם המחשב שאתה מנסה להתחבר עליו הוא מאחורי NAT, כל השאר מתואר במדריך.

ג. אם אתה באותו רשת עם המחשב השני אתה יכול להשתמש ב NetBIOS name שלו או ב IP שלו, אם אתה מתחבר מהאינטרנט אתה חייב להשתמש

ב IP החיצוני, בתאוריה אתה יכול להשתמש גם ב DNS . לגבי "הפס הכחול" אם אתה מתכוון לשם משתמש אז כן אתה צריך לדעת

שם משתמש והסיסמה ( כ default ווינדוס לא תיתן לך להתחבר מהרשת עם סיסמה ריקה ), ועוד דבר החשבון משתמש חייב להיות בקבוצת

ה Administrators או ה Remote Desktop Users.

פורסם
  • מחבר

על איזה מחשב חייב להיות XP PRO?

מי הוא REMOTE ומיהו HOST?

פורסם

קראת בכלל את המדריך?

ציטוט מהחלק הראשון של המדריך מתחת לכותרת To use Remote Desktop :

1.

Microsoft Windows XP Professional must be installed on the computer containing the files and programs that you want to access from a remote computer. The computer must also be part of a corporate network in which Remote Desktop connections are permitted. This computer is known as the host.

2.

The remote computer must be running Windows 95 or later. This computer must also have the Remote Desktop Connection client software installed. The remote computer is known as the client.

פורסם
  • מחבר

או קי

האנגלית שלי לא משהו

אז אם אני במחשב בבית, רוצה להכנס למחשב שבמשרד, אז המשרד נקרא "מארח" HOST?

פורסם

כן, במדריך הזה הם החליטו לקרוא לו HOST

Microsoft Windows XP Professional must be installed on the computer containing the files and programs that you want to access from a remote computer. The computer must also be part of a corporate network in which Remote Desktop connections are permitted. [glow=red,2,300]This computer is known as the host[/glow].

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

אבל את הבעייה שלהלן עדיין לא פתרתי:

ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013)

פורסם

מה בדיוק אתה משנה?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם יש צורך בזה, אך זה מה שאני מנסה לעשות ואז לא מצליח להתחבר לאינטרנט:

התחל>לוח בקרה>חיבורי רשת

עכבר ימני על החיוג לרשת (רשת וירטואלית פרטית)>מאפיינים>מתקדם> ואז סימון וי בשיתוף התקשרויות באינטרנט>מתקדם ואז וי על שולחן עבודה מרוחק

וזהו, אחרי זה אינני מצליח להתחבר לאינטרנט

השאלה למה, והאם בכלל אני זקוק לשינויים האלה כדי לשלוט למרחוק

פורסם

אתה בעצם מפעיל את ICS , כלומר משתף את החיבור הזה עם הרשת הפנימית שאין לך.

בשביל לבצע את זה המחשב שלך הופך ל: NAT , מיני שרת DHCP ו DNS proxy , הוא גם מגדיר אוטומטית כתובת

IP סטטית של 192.168.0.1 לכרטיס רשת שלך , שעליו במקרה נוצר חיבור ה VPN (רשת וירטואלית פרטית) שלך.

בגלל זה אין לך חיבור.

השאלה למה, והאם בכלל אני זקוק לשינויים האלה כדי לשלוט למרחוק

אתה לא.

כל מה שאתה צריך לעשות בצד של ה Server (ה "HOST" ) זה:

1. לחיצה ימנית על my computer ובחירה ב properties

2. לחץ על Remote תסמן ב V כמו בתמונה ותוודא שלחשבון משתמש שאיתו אתה תתחבר יש גישה (וסיסמה טובה).

rdpsetup1tr3.jpg

ועוד דבר: אם אתה לא משתמש בפיירוול של Windows אז תפתח פורט 3389.

פורסם
  • מחבר

א. HOST זה המחשב שממנו אני שולט?

ב. אני משתמש בפיירוול של XP

ג. לא הבנתי את סעיף 2. למה צריך סיסמה?

פורסם

א.

אז אם אני במחשב בבית, רוצה להכנס למחשב שבמשרד, אז המשרד נקרא "מארח" HOST?

כן, במדריך הזה הם החליטו לקרוא לוHOST

ב. אז Windows תגדיר הכל בשבילך.

ג. "כ default ווינדוס לא תיתן לך להתחבר מהרשת עם סיסמה ריקה" (ציטוט מהתגובה הראשונה שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים