עבור לתוכן

הצעות לשיפור מפרט לאוברקלוק עם E6300

Featured Replies

פורסם

המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה:

מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ

קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO

לוח אם - GIGABYTE 965P S3

קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2

זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ

ספק - ENERMAX LIBERTY 400W

מארז - SUNBEAM TRANSFORMER

כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3

אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.

פורסם

בזיכרון כמה יש לך לא הבנתי

וגם בכרטיס מסך עדיך לך ללכת על ה-7600GT

למרות שאין לו oc כל כך טוב

אבל הוא בכל זאת יותר טוב מה-GS

פורסם

שלום לך דניס.. אם אתה מתכנן לבצע מוד עיפרון ויש לך את הכלים הנחוצים לVMOD בשביל ה7600GS - לך עליו...

בקשר לכל השאר.. אני מאמין שזה יספק אותך מעל ומעבר אם תדע להשתמש בהם כמו שצריך אני גם מאמין שתגיע ל3.5GHZ למעבד..(כמובן - הכל יחסי ולפי ניסיון עם המעבדים השונים)

בקשר לזיכרונות.. לפי מה שהבנתי הCELLSHOCK יחזיקו 1000MHZ(כמובן עוד פעם - כל רכיב מתנהג בצורה שונה) אז יחזיקו איתך עד FSB 500 ואולי אף יותר.. מארז - הוא מאורר טוב אבל רועש מאוד עד כדי מציק.

על הספק אין לי מילים.

לוח האם מעולה וכמו שאמרתי צריך רק לדעת איך להשתמש בו כמו שצריך..

זהו.. אחלה מפרט בתכלס.. למרות שאני במקומך הייתי לוקח קירור סטוק.. לוקח זיכרונות מעט פחות טובים כמו הGSKILL NR ומגיע לאן שמגיע.. ומוסיף את שאר הכסף לכרטיס מסך יותר טוב כדוגמת ה7900GS..(אם וכאשר יש באפשרותך להחזיר את הX800GTO2)

פורסם
  • מחבר

איזה כלים יהיו נחוצים ל - V-MOD ל - 7600GS (מלבד עיפרון שזה ברור) בהנחה שאני משיג אותו ?

חשבתי על הזכרונות G.SKILL NR אבל סיפרו לי פה שיש איתם בעיות (המחשב עלה לאחר הסידורים עם המתח ההתחלתי הנמוך של הלוח אבל היו המון ריסטים) בלוח DS3 של GIGABYTE ולכן סביר להניח שגם עם ה - S3 יהיו בעיות.

הנה לינק לדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206620.0 (תגובה רביעית, הזו של LOMPY)

פורסם

לפי מה שהבנתי דווקא הNR כן מתאימים רק דורשים עידכון ביוס... ואם לא - תמיד תוכל להחליף לPK או HZ.. או לכל זיכרון אחר..

כלים? מדריך טוב,מולטימטר,עיפרון גופרית וזה הכל.. רק ידיים טובות והבנה נכונה..

פורסם

סליחה שאני נדחף אבל מה זה מוד עיפרון?

פורסם

אם יש לך אפשרות ללכת על ה HZ במקום ה NR הם בהחלט עדיפים

זה המפרט שאני הולך לקנות כמעט 1 ל 1

אני אישית הייתי משקיע בלוח טיפה יותרלפחות ל DS3 אם לא למעלה מזה וכמובן א ם אפשר ללכת על ה ASUS P5B DLX זה מעולה

פורסם

קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2

אשמח לדעת איפה המוצר נמצא במלאי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים