פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויותאני אשפר אותה בעתיד
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים קישור או משהו ? ואם אני לא טועה מישהו כבר עשה את זה ?[אולי זה אתה ואני לא זוכר]
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים זה כבר במדור ההורדות... אכן נראית תוכנה נחמדה ויש גם ערך מוסף, זה יעזור לי לפתור בקלות את השעורי בית בפיסיקה
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר קישור או משהו ? ואם אני לא טועה מישהו כבר עשה את זה ?[אולי זה אתה ואני לא זוכר]כאילו דאאאאא, זה במדור ההורדות פה באתרנכון משהוא הכין אחת כזו אבל שלי מעוצבת יותר טובה יותר ויותר קלה להבנה
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים בהזדמנות זו הייתי רוצה לפנות אליכם, תכנתים מוכשרים שכמוכם ולבקש מכם לייצר תוכנות נוספות (רק שלא תהיה פה מתקפת תוכנות לחישוב נגדים! ) ושימושיות
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים עוד לא הבנתי את הרעיון של התכונה...מתי בדיוק אני צריך לחשב נגדים? דוגמא תיהיה מועילה.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים עוד לא הבנתי את הרעיון של התכונה...מתי בדיוק אני צריך לחשב נגדים? דוגמא תיהיה מועילה.בשביל לדים או baybus לדוגמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.