עבור לתוכן

בעיית בהירות בחלק העליון של המסך

Featured Replies

פורסם

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע

אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה

אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר

אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר

יש למישהו עוד את הבעייה הזאת?

יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

פורסם

אוי ואבוי.....

איך אנשים לא יודעים את זה ??!! :bash: :bash: :bash:

איך איך איך !??!?!?!?!

מסך LCD פועל בצורה כזאת שמכל זווית שתסתכל עליו תיראה בהירות שונה, ישנם מסכים שיש להם זווית ראיה רחבות יותר ויש פחות...

אם במקרה אתה יודע את זה ובכל זאת משו לא ניראה לך נסה לעשות משו כזה :

תנסה להיסתכל ממש ישר מול המסך ואז תגיד אם רואים טוב, אם לא אז שחק עם המגעים אבל לא יותר מידי כי אתה יכול בטעות עוד להרוס משו...

אם עדיין לא רואים טוב תיבדוק אם קיימת אחריות על המוצר אם אין חבל אם יש תתקשר לחברה ותבקש עזרה !

פורסם

navk2, תגיד לי, אתה טיפש או סתם עושה את עצמך?

בנאדם בא לשאול שאלה לגיטימית ואתה יורד עליו, אם לא נאה לך להיות בפורום הזה אתה יותר ממוזמן ללכת, מה גם שאתה ממש חדש אז חסרונך, איך לומר זאת בפשטות...לא ממש יורגש.

בקיצור ולעניין, בגלל שמסך LCD לא מפיק אור משל עצמו, קיים גוף תאורה פלורצנטי שמספק את האור למסך, במקרה שלך הגוף הזה מותקן בחלק העליון של המסך ולכן אתה רואה אותו בהיר במקצת, זאת לא בעיה שגוררת החלפה יותר משפיקסל שרוף גורר החלפה למשל, מה גם שהתופעה הזאת קיימת בכל מסכי ה-LCD הקיימים בשוק (מי בצורה יותר בולטת ומי בצורה פחות), אז תיקח בחשבון שגם אם יחליפו לך את המסך אתה כנראה תישאר עם אותה "בעיה".

ובקשר לזוויות הצפיה...ככה זה אמור להיות.

פורסם

נסו למתן יותר את התגובות שלכם פעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

אבל אצלי זה קיים בצורה ממש קיצונית

נגיד שאני במשחק ואני מסתכל על שמיים מזווית ישרה יכול להראות כמו ערב ואם אני מעלה את הזווית למעלה לשמיים זה נראה כמו יום

גם בעבודה אצלי יש מסך LCD של DELL וזה נראה כמעט אותו דבר מכל זווית שאני מסתכל

פורסם

כל עוד אין בעיה שאתה מסתכל על זה באופן רגיל, זה לדעתי בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים