עבור לתוכן

איזה זיכרונות עדיפים? דחוף (רוצה לסגור הזמנה היום)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות סט של 2 ג'יגה וראיתי בפנדה שני סטים שהמליצו לי עליהם. רציתי לדעת איזה מבין שניהם עדיף.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775

או

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671

הראשונים יותר זולים וגם התיזמונים שלהם יותר טובים אבל החברה לא ממש ידועה (TEAM) לעומת OCZ שהיא יותר מוכרת.

אז תעזרו לי להחליט ???

פורסם

החברה הראשונה למרות שאני לא מכיר אותה ופעם ראשונה אני קורא עליה נשמעת רצינית.

קראתי ביקורות על הזכרונות שלה (לא על הספציפיים שאתה קונה) מאתר חומר מכובד (madshrimps)

הביקורות היו חיוביות מאוד..

אני הייתי לוקח אותם..

פורסם

הייתי הולך על בטוח ולוקח ocz

פורסם
  • מחבר

אני בדיוק קורא בהמשך הפורום על תאימות הזכרונות ללוח האם. מישהו יודע עם הם (לא משנה איזה מהם) יתאימו ללוח GA-965P-S3?

פורסם

לפי דעתי בלבד, הTeam Group.

עריכה:

אני מציע לך להרים צלצול אל Pandas ולשאול אם מדובר בדגמי Team Xtreem, או Team Value.

במידה ומדובר בדגמי Team Xtreem, אתה מקבל שבבי D9GMH (זה רק אני, או שהשבבים המדוברים הפכו למאוד מבוקשים?).

פורסם

מבוקשים ונפוצים

פורסם

הייתי הולך על בטוח ולוקח ocz

על מה אתה מתבסס? 2 הזכרונות עם אחריות לכל החיים, והTEAM זאת לא בדיוק חברה עלומת שם. יש להם גם תזמונים יותר טובים(כנראה פחות מוגבלים באוברקלוק) והם גם יותר זולים.

מה יותר "בטוח" בOCZ?

פורסם

הOCZ הם Value "מוגברים", אך עדיין Value.

אבל אני לא בטוח שהTeam Group הם Value, ובמידה והם לא, יש פה שימוש בMicron D9GMH (שבבים מעולים).

ד"א, ראו חתימה.

פורסם

אני אישית פעם ראשונה נתקל בחברה team group...

אם החברה משתמשת בשבבים הללו כמו שנאמר אז סבבה עדיף באמת

פורסם

אני אישית פעם ראשונה נתקל בחברה team group...

אם החברה משתמשת בשבבים הללו כמו שנאמר אז סבבה עדיף באמת

Team Group היא חברה מעולה, ולמעשה הרבה מהנדסאי הזכרונות בחברה הם Overclockerים מוכרים מאוד, והמוצרים משקפים זאת.

פורסם

Team Group היא חברה מעולה, ולמעשה הרבה מהנדסאי הזכרונות בחברה הם Overclockerים מוכרים מאוד, והמוצרים משקפים זאת.

כן ואנחנו לא יכולים להנות מיזה, מכיוון שבפנדה שהיא החנות היחידה למיטב ידיעתי שמוכרת אותם יש רק קיטים של 1GB 667mhz 3cl / 800mhz 4cl / 1000mhz, והקיט היחיד של 2GB אני לא חושב שהוא D9GMH, בגלל שהזכרונות 667 שלהם שמצוידים ב D9MGH הם Team Xtreem 667Mhz 3CL. בפנדס אלו Team Apollo 667MHz 4CL. וגם קשה לי להאמין שב 1100 שקל ימכרו 2GB 667 D9GMH

צריך לדבר עם פנדה שיביאו את ה 2gb 6400 ואת שאר הדגמים

פורסם

כן ואנחנו לא יכולים להנות מיזה, מכיוון שבפנדה שהיא החנות היחידה למיטב ידיעתי שמוכרת אותם יש רק קיטים של 1GB 667mhz 3cl / 800mhz 4cl / 1000mhz, והקיט היחיד של 2GB אני לא חושב שהוא D9GMH, בגלל שהזכרונות 667 שלהם שמצוידים ב D9MGH הם Team Xtreem 667Mhz 3CL. בפנדס אלו Team Apollo 667MHz 4CL. וגם קשה לי להאמין שב 1100 שקל ימכרו 2GB 667 D9GMH

צריך לדבר עם פנדה שיביאו את ה 2gb 6400 ואת שאר הדגמים

אני מאמין שה"Team Apollo" למעשה מידע שגוי, לכן אני חושב שמדובר בTeam Value, או Team Xtreem (המחיר אפשרי לשניהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים