עבור לתוכן

Creative X-Fi XtremeMusic OR Auzentech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית? אני הולך לקנות אחד מהם עוד היום ואני עדיין מתלבט. המטרה העיקרית היא מוסיקה ומעט משחקים. המחיר שלהם זהה.

פורסם

לאיזו מערכת הוא הולך להתחבר ?

ה-X-Plosion כולל קידוד Live של DD ו-DTS, מה שיאפשר לך בחיבור דגיטלי אחד לרסיבר תמיכה מלאה לסראונד בכל תחום אפשרי - שירים (אם תרצה כמובן לשמוע בסראונד ולא בסטריאו), סרטים, ובעיקר משחקים..

פורסם

והx-fi יתאים מאוד לגיימינג,סרטים, מוזיקה בכל מה שקשור לחיבור אנלוגי

פורסם
  • מחבר

זה הולך להיתחבר לרסיבר YAMAHA RX V350 בחיבור דיגטלי.

מה יתן לי איכות סאונד טובה יותר? למוזיקה בעיקר...

פורסם

ה-HDA יהיה עדיף כי יש לי קידוד DD בזמן אמת. זה מה שתצטרך לחיבור דיגיטלי.

Anatoli.

פורסם

אני לא לגמרי מסכים איתך ...

קודם כל, בוא ונראה לאילו מטרות בדיוק אתה צריך את קידוד ה-DD.

בחיבור דיגיטלי:

סרטי DVD - אין צורך - האות כבר מקודד.

מוזיקה - במידה ואתה רוצה לשמוע מקור stereo (למשל mp3) ב-surround, אתה קודם כל צריך שהכרטיס יתמוך בחילוק הסאונד לכל הערוצים. אני לא מכיר את ה-HDA, אבל סביר להניח כי הוא מכיל פיצ'ר זה. השאלה הנשאלת - האם ה-HDA מחלק את הסאונד טוב יותר מלמשל prologicII (או אפקט אחר) של הרסיבר עצמו (yamaha) ? מה הרווח שלך בחילוק הערוצים ע"י ה-HDA לעומת ה-yamaha ?

משחקים - נגיד שמשחק תומך ב-5.1, ואתה מעוניין לשמוע את כל הערוצים ב-DD, פה ל-HDA יש "ייתרון". לפי מה שהבנתי, קח בחשבון שיש פגיעה בביצועי המשחקים המקודדים ל-DD בזמן אמת. אם אני לא טועה (צריך לבדוק את זה) יש גם DELAY מסויים - בלתי נסלח כשאתה משחק במשחק. אם המשחק תומך רק ב-stereo - אותו הסיפור - ה-yamaha כבר יכול לחלק את הערוצים.

לדעתי, בכלל עדיף לחבר אנלוגית. תקנו אותי אם אני טועה, אבל כל כרטיס יוציא את אותה איכות סאונד בחיבור דיגיטאלי (כולל onboard) ?

במקרה שאתה סגור על חיבור דיגיטלי, אתה צריך לחשוב - האם קידוד ל-DD יתן לך משהו שהרסיבר לא יכול לתת בהאזנה למקור שמע של 2-ערוצים.

בנוסף, אתה צריך לבדוק האם קידוד DD למשחקים בסראונד עלול לפגוע בביצועים. כי אם לא הקידוד DD, אני מניח שה-X-FI טוב יותר משאר הבחינות.

פורסם

DD LIVE חשוב מאוד במשחקים. כי יש כאילה שמחברים בדיגיטלי (לא יודע למה, אבל יש :) ) אז במידה ורוצים לשחק בסראונד זה חשוב מאוד. במידה ולא חובה משחקים בחיבור דיגיטלי, ה-X-FI עדיף.

Anatoli.

פורסם

מה שחשוב לשים לב אליו זה שאמרו שיש לכרטיסים שלהם בעיות עם הדרייברים

עזבו את הבעיות הקטנות שהיו אצל הדרייברים של הx-fi שאישית לי לא היו בעיות הכל עובד אצלי חלק בכרטיס

בעיות שממש כאילו מפריעות לתפעל את הכרטיס

פורסם

שמעתי על הבעיות האלה. שמעתי גם שבחיבור אנאלוגי הכרטיס הזה נשמע נורא. אבל לצערנו כרגע אין שום כרטיס אחר עם DD LIVE.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים