עבור לתוכן

שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?

פורסם

אתה יכול להחליף אותו , בתור התחלה ...

אתה יכול לצבוע אותו , לעשות בו חלון , לעשות בו כמה חלונות , לעשות בו חלון ולשים קטודה , לעשות בו כמה חלונות ולשים קטודה , לעשות לו רגליות ולשים בהן קטודות , לשים קטודות ולשים לידן קטודות , אפשר גם להחביא אותו ואז לא תצטרך להסתכל על המארז המכוער .

תהיה קצת יותר ממוקד ...

שים תמונה של המארז כאן , תסביר בדיוק מה לא נראה לך בו , מה אתה כן אוהב , וכו וכו .

זה כמו שתגיד , יש לי מכונית שאני לא אוהב , מה עושים איתה , או אישה מפגרת , מה עושים איתה , שידה סגולה , מה עושים איתה , הבנת את הרעיון ...

תמקד את השאלה שלך .

פורסם

תזרוק את המארז, ותדביק את כל הרכיבים של המחשב שלך בתפזורת מאחורי הספריה, תחבר את כל הכבלים,

יהיה לך מחשב "פרוש", בלי מארז, רק מסך שמחובר לספריה שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך לעשות חלון אני מת לעשות חלון ורגליות עם אורות כבר עשיתי יש מישהו שיכול לעשות לי חלון ואני ישלם לו?

ואיך מעלים תמונה?

פורסם

תמונה תוכל להעלות דרך האתר עצמו או דרך www.imageshack.us

בקשר לחלון יש מלא דרכים לעשות אותו :דרמל,גיגסו,מספריי פח ועוד...

אם אתה גר באזור חיפה והצפון צור איתי קשר בפרטי אוליי אני יוכל לעזור לך עם החלון...

פורסם

מארז מכוער זה המארז הכי טוב למודינג.

חלון, קתודות, מאוררי לדים, במקומות שונים ומשונים במארז

פורסם
  • מחבר

מה זה קתודות ואני גר באזור המרכז אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם החלון שיצור קשר בפרטי

פורסם

אתה רוצה לעשות מודינג ואתה אפילו לא יודע מה זה קטודות. במקום לחפש אנשים בכל הארץ שיעשו לך את העבודה, תקנה כבר מארז מוכן עם תאורה וחלונות. וכמו שאמרו פה כבר, פשוט תעלה את התמונות של המארז, שנוכל לראות מה אפשר לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים