עבור לתוכן

בעיה בהעלאת Server במשחק Rainbow6:Raven Shield

Featured Replies

פורסם

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, נכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים ל-HUB, הוא מבצע את אותן הפעולות, אבל לא נותן לי להיכנס לסרבר. לא מהמחשב דרכו העליתי את הסרבר ולא דרך אחד המחשבים האחרים ברשת. גם שחקנים אחרים באינטרנט לא מצליחים להצטרף. אני מקבלת את ההודעה - "Server did not respond". למה?..

יוצא שאני יכולה לשחק בסרבר משלי עם Ping נמוך (0) רק דרך המחשב הראשי שהוא די מעפן למשחק הזה ולא יכול להחזיק הרבה שחקנים.. :( יש לי הרגשה שהרשת אצלי לא מוגדרת כמו שצריך או שזה משהו עם הפורטים.. אין לי מושג מה הבעיה.. אם מישהו שמבין יותר ממני ויודע או יכול לעזור לי לפתור את העניין הזה אני אודה לו מאוד!

* ה-Firewall שמותקן במחשב הראשי תומך ברשת של המחשבים ולא אמור לחסום את ה-IP של המחשבים האחרים.

תודה מראש!

פורסם

זה בהחלט יכול להיות עניין של הגדרות פורטים. תנסי לצורך הניסוי להקים את הרשת מחדש כשהפיירוול מכובה, כדי לראות אם זה אכן עניין של הגדרות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש לי את הפורטים שהמשחק דורש אבל אין לי מושג דרך איפה אני פותחת אותם. מה ההבדל בין לפתוח אותם דרך הפיירוול של ווינדוס לבין לפתוח אותם דרך הפיירוול של mcafee למשל ? והבנתי שיש עוד דרך להגדיר את הפורטים ישר דרך המודם (של ALCATEL).. אבל אין לי מושג איך עושים את זה.. וכשאני פותחת פורט, מה ההבדל בין TCP ל-UDP?

מישהו אמר לי שאני צריכה port forwarding.. ושאני צריכה לבדוק שהמחשבים הפנימיים מנסים להתחבר ישר אל המחשב השרת ולא אל המחשב הראשי. מה זה אומר?

*ניסיתי כשהפיירוול מכובה אבל זה לא עזר..

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אז יש לך גם את הפיירוול של MCAFEE מופעל וגם של הווינדוס. לא רק שזה מיותר, זה גם בעייתי. אני ממליץ לך לוותר על זה של ווינדוס.

עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם MCAFEE, אבל אם אני לא טועה, יש שם אופציה לאשר תקשורת ע"פ תוכנה. תחפשי את התוכנה של המשחק ותאשרי את כל האפשרויות שם.

PORT FORWARDING זה משהו אחר. כשיש לך נתב, הוא צריך לדעת לאן להעביר מידע שמגיע בPORTים מסויימים, אז מגדירים לו חוקים בPORT FORWARDING. אם אין נתב, אז זה לא רלוונטי.

השאלה אם המודם שלך מוגדר להיות נתב. כמה מחשבים מחוברים ישירות אליו? יש לך אולי עוד נתב בדרך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים