פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים שלום לכולם!לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5.נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב.ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס.יש לכם מושג איך עושים את זה?נ.ב.איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן?תודה לכולם!
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אם התכוונת לאיקונים כמו למחשב שלי, מסמכים סל מיחזור וכ"ו...אז פשוט לך ללוח בקרה ->תצוגה ->שולחן תצוגה -> customize desktop יש שםאת כל האיקונים תנסה להעיף את כולם ואז להחזיר אותם
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר ניסיתי..לא הלך. כנראה הפאץ' שיכתב את האיקונים המקוריים...השאלה שלי היא מאיפה אני משיג את המקוריים?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים תנסה באינטרנט(אם אתה מחפש רק את האיקונים-תמונות) כמו google אם אתה רוצה את האיקון של המחשב שלי ושאר האיקונים תנסה לתקן את הwin דרך תוכנית ההתקנה של windows
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר אני מודע לאפשרות הזו,אבל אני מנסה להימנע מכך כי זה גוזל המון זמן...בערך 30 דקות.קח בחשבון שאני כבר אחרי פירמוט והתקנת WIN וממש לא בא לי להתקין עוד פעם.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנה TUNE UP UTILITIES 2006 יש שם אפשרות לתקן את ICONS של WINDOWS שנהרסו.לדעתי להרבה תוכנות שמאפשרות TWEAKING ל-WINDOWS יש אפשרות לשחזר ICONS שנהרסו
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים נסה להשיג ממישהו עם אותה גרסת XP (עברית/אנגלית, SP1/SP2) את הקובץ SHELL32.DLLולהחליף אותו בזה שקיים אצלך, בתיקייה C:\WINDOWS\system32(לגבות את מה שקיים אצלך קודם כמובן)ולעשות הפעלה מחדשעל אחריותך כמובן
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר נראה לי שאני פשוט יתקין על ההתקנה הנוכחית בכדי שהכול יחזור לקדמותו. כי ישנם עןד כמה מאפיינים שלא ירדו. תודה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.