עבור לתוכן

FX7300GS PCI-e 256Mbup to 512 מה זה?

Featured Replies

פורסם

מה הכוונה?השאלה בכותרת.

וכן רשום לו Memory 128MB 64 bit DDRII 16Mx16 .

יש את הכרטיס הדומה לו בנתונים שונים(?) מה ההבדל?DDRII 32Mx16 64.

האם הכוונה שהוא משתמש בזיכרון ה-RAM של המחשב?והאם הזכרונות הם תצורתם ב-PCB?

פורסם

מ"ז מזה? זה כ.מסך...

זה הדגם שלו

פורסם

נראה לי שהכרטיס עצמו מכיל 128M זיכרון, + הוא יכול לקחת 256M זיכרון מהמערכת (תקנו אותי אם מישהו יודע). בכל מקרה הכרטיס חלש, ואין לך מה לחפש בכיוון שלו. אלא אם כן אתה צריך את הכרטיס לשימושים משרדיים.

פורסם
  • מחבר

מ"ז מזה? זה כ.מסך...

זה הדגם שלו

אתה רציני?אהה..לא ידעתי.

נראה לי שהכרטיס עצמו מכיל 128M זיכרון, + הוא יכול לקחת 256M זיכרון מהמערכת (תקנו אותי אם מישהו יודע). בכל מקרה הכרטיס חלש, ואין לך מה לחפש בכיוון שלו. אלא אם כן אתה צריך את הכרטיס לשימושים משרדיים.

זה בדיוק העיניין.. :xyxthumbs: כלומר הוא יכול לקחת מזיכרון המחשב?איך ולמה כרטיסים אחרים לא?איך זה מתבצע בכרטיסים אחרים אם בכלל?

כן,זה לחבר לשימושי משרד ובקושי אפילו אינטרנט.קצת הדפסות,מעבדי תמלילים וזהו..

ומה הכוונה 16X32 שיש אחד עם 128ביט ואחד עם 64 ביט?אם הזיכרון אותו גודל מה מעניין הביט?זה ציפ הזיכרון?

פורסם

קודם כל אתה שואל בגלל שאתה מתעניין או בגלל שאתה רוצה לקנות?

אם אתה רוצה לקנות והמטרה שלך היא משחקים, אז תתרחק מהכרטיס הזה, תן תקציב מקסימאלי ונמצא לך כרטיס טוב הרבה יותר.

ואם השימושים שלך בכרטיס הם שימושים משרדיים, אתה לא צריך לדאוג לכלום, אלא לקחת את הכרטיס הכי זול והכי זמין.

16X16 וה 32X16 (זה הניחוש שלי) זה כמות הזיכרון שהכרטיס יכול לנצל מהזיכרון הראשי, כשה 16 וה 32 הם כמות הזיכרון לכל PCIEX1 אחד (יש 16). זאת אומרת 256M ו 512M זכרון בהתאמה.

(מישהו שיודע שיתקן אותי במידה וזה לא נכון)

פורסם
  • מחבר

כתבתי,זה כרטיס לחבר.לי יש 6600GT ב-OC>>ראה מפרט.

פשוט הרכבתי לו מחשב והוא מחפש משהו זול ופשוט.אז אני אוהב להבין מה ההבדל,אם זה בסדר אז סבבה.אני לא מבלבל סתם.. :silly:פשוט ראיתי את זה פעם ראשונה.ואני לא מבין איך כרטיס משתמש בזיכרון RAM.למה ה-6600GT שלי לא UPTO??זה מה שאני מנסה להבין.

תודה על התשובות,אתה תמיד עוזר.. :yelclap:

פורסם

כרטיסים שלוקחים זיכרון מהRAM של המחשב ואין להם זיכרון מובנה איטיים הרבה יותר מכרטיסים מקבילים עם זיכרון מובנה. (+ הם מאיטים את המחשב כי הם "גונבים" לו זיכרון)

לצרכים שתיארת, כרטיס כזה יספק.

פורסם

קיצר

תברר את המפרט של החבר שלך ותקציב ונעזור לך יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים