פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כי אתה לא אמור לעשות אף עבודה ביום כיפור, כמו ביום שבת..אבל זה לא שהרבה מקשיבים לזה כבר בימינו.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כןאבל זה בפרטיות שלך וזה לא מפריע לאף אחדאגב גם לסוע על אופנוע אסור בכיפורזה מנהג חילוני מוזר מאד
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כן, הדתיים מחשיבים את הנהיגה לעבודה. יש לך פירוש אחר?FFS הם חותכים ריבועי נייר טואלט בשירותים לפני כל שבת כי זו גם עבודה!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אני כנראה סתם זורק דברים לאוויר (למרות שאני מנסה להמנע מכך בדר"כ) אבל החוק לא אוסר על כך, פשוט אלו הנורמות החברתיות שלנו. אני בטוח שבאזורים עם אוכלוסיה מוסלמית בעיקרה בהחלט יש תנועת מכוניות היום או אפילו סתם באיזורים בין עירוניים שבהם אין ריכוזי אוכלוסיה גדולים. אבל תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כן, הדתיים מחשיבים את הנהיגה לעבודה. יש לך פירוש אחר? FFS הם חותכים ריבועי נייר טואלט בשירותים לפני כל שבת כי זו גם עבודה! אם זה ככה אז הם ממש חולים בראש
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים קודם כל הסיבה שחותכים מראש נייר טואלא זה בגלל שאסור לקרוע דברים בשבת כי זה נחשב ליצור משהו חדשמותר לעשות דברים בשבת כל עוד הם לא יוצרים משהו חדש ולמשל סגירת מעגל חשמלי היא יצירת מעגל חשמלי...
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אתם דפוקים...מה לעזאזל אתם מנסים לעשות, למצוא היגיון בדת? זה לא עובד...ורפורמים באמת דפוקים, רק הם מסוגלים לשבור את הצום של יום כיפור עם חזיר או צ'יזבורגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.