עבור לתוכן

האם אחריות שווה 160 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל.

האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

פורסם

מה המצב שלו מהתצוגה?

פורסם

מבחינת אחריות לא הייתי דואג יותר מדיי. אבל מה שכן, הייתי בודק את המצב שלהם. שלא קרעו להם את הצורה. אם כן קרעו להם את הצורה, אולי כדאי להשקיע 160 שקל יותר ולקנות חדש.

Anatoli.

פורסם

רמקולים אם הם נראים במצב טוב אז רוב הסיכויים שאם הם ישרדו 3 חודשים אז הם גם ישרדו הרבה יותר משנה

בקיצור כל עוד הרמקולים נראים במצב טוב אז לא שווה לשלם עוד 50% בשביל אחריות שרוב הסיכויים שלא תשתמש בה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם

נראים טוב? אתה רציני?! מזה משנה איך הם נראים? מה שחשוב זה המצב שלהם. תבדוק שהדרייברים שלהם לא סדוקים/קרועים (הבעיה היא בעיקר בסאב, אבל שם קשה לבדוק. אולי עם פנס תצליח לבדוק את זה). תקשיב להם ותשמע שהם לא מזייפים יותר מדיי, ושאין רעשים כאילו איזה פלסטיק השתחרר ורועד כמו מזרובה הדובה.

Anatoli.

פורסם

רמקולים אם הם נראים במצב טוב אז רוב הסיכויים שאם הם ישרדו 3 חודשים אז הם גם ישרדו הרבה יותר משנה

בקיצור כל עוד הרמקולים נראים במצב טוב אז לא שווה לשלם עוד 50% בשביל אחריות שרוב הסיכויים שלא תשתמש בה

קודם כל "נראים במצב טוב" לא אומר אסטתית אלא מצב כללי...

ואתה חושב שאת כל זה הוא לא יגלה במשך שלושת חודשי האחריות שכן יש לו?

רוב הסיכויים שהם לא עברו כזאת התעללות בתצוגה ואם הם לא נראים כאילו הם חטפו מכות וכאלה אז ה3 חודשי אחריות יספיקו בשביל לגלות כל דבר אחר

פורסם

תתפלא אבל לא. רמקולים אמיתיים יגלו לו אם יש בעיה. אבל פה מדובר בקופסאות אשל מנגנות. קרעים בגומי שמסביב לרמקולים לא יהיו ברורים. במיוחד לא כשמדובר בסאב שגם ככה לא מדויק בכלל (אני יודע, יש לי סאב כזה בבית). אז העובדה שאתה עכשיו מסביר שדיברת על "נראים טוב בכללי" לא משנה כלום. כי מזה בדיוק "בכללי"? צריך לדעת איך לבדוק. איך הם נראים לא משנה כלום. מה שהכי משנה זה איך הם נשמעים.

Anatoli.

פורסם

שוב פעם אני מסביר את עצמי:

כמו שאמרתי יש לו 3 חודשי אחריות לגלות בעיות כאלה והוא יוכל להחליף אותם ואם אין בעיות כאלה אז רוב הסיכויים שהן לא יופיעו פתאום בזמן האחריות הרגילה

נ.ב. שוב פעם: נראים במצב טוב זה לא אומר איך הם נראים מבחינה אסטתית אלא פשוט שנראה שהם במצב טוב וכמובן שזה כולל איך הם נשמעים

פורסם

שוב, 3 חודשים לא תמיד יגלו את הבעיות האילו. מה גם, אחריות לא מכסה שריפה של דרייברים לדוגמא. ואם פיצצו להם בווליום, זה משהו שיכול לקרות, ואתה חושב שהם יחליפו לו את זה? ממש לא.

ושוב, אתה חוזר על אותה טעות, לא משנה איך הם נראים שהם במצב טוב. צריך שיישמעו כמו שצריך.

Anatoli.

פורסם

זכור ש-160 שקל זה הרבה כסף להוסיף ל-360.

תבקש לשמוע אותם והכול

פורסם

ושוב אתה חוזר על אותה טעות שלחשוב ש"נראים במצב טוב" אומר איך שהם נראים אסטתית (למרוצת שכבר ניסיתי להסביר את עצמי פעמיים בנושא וכבר אמרתי גם שכמובן שזה אומר גם לבדוק איך הם נשמעים אבל אתה מתעקש לחשוב שאמרתי שצריך רק לבדוק איך הם מבחינה אסטתית)

אנטולי אני יודע שאתה מבין בסאונד יותר טוב ממני אבל אתה פשוט מסרב להבין מה אני אומר פה

נראים במצב טוב = Seem fine

פורסם

ושוב אתה מתעקש על משהו לא נכון. זה שהם "seems fine" לא אומר שהם באמת בסדר. צריך לשמוע את זה ולבדוק כמו שצריך. ולא להגיע למסקנה של "הם נראים בסדר, יאללה".

Anatoli.

פורסם

איפה בדיוק אמרתי שלא צריך להקשיב להם?

אני אמרתי לפחות פעמיים ש Seems fine כמובן כולל איך שהם נשמעים כי רמקולים שנשמעים גרוע בהחלט לא יכולים להיות Seems fine

אני מפסיק את הויכוח הזה פה כי אני כן מסכים איתך על הנקודה הזאת אבל אתה לא מוכן להבין את זה

פורסם

הדגש שלי היה על הניסוח. חשוב שהוא יבין שמה שמשנה זה איך שהמוצר נשמע. כשאתה אומר לו נראה טוב בכללי, אהוא לא בהכרח יבין את זה. זו הייתה הנקודה שניסיתי להעביר פה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים