עבור לתוכן

ההתחברות אינה זמינה - עם ראוטר של LINKSYS.

Featured Replies

פורסם

קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו..

אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק..

הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה!

* ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה..

* וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים.

* חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הפעלת את אפשרות האבטחה? אולי יש לך MAC FILTERING?

פורסם
  • מחבר

אוי, צודק כתוב גם "התחברת בכל זאת לרשת שאינה מאובטחת" משהו בסגנון הזה... ואז זה מנסה להתחבר ולא מצליח.

* ווינדוס XP SP1

פורסם

התמיכה של SP1 ברשתות אלחוטיות קצת לוקה בחסר.

תתקין SP2.

זה אומר שהרשת אינה מאובטחת, אולי בכל זאת יש לך MAC FILTERING?

פורסם
  • מחבר

אוקי יש לי את העידכון SP2 על דיסק תודה אני אחזור עם תשובה.

פורסם
  • מחבר

אחי משום מה ההתקנה של ה SP2 לא פועלת זה כותב "השפה של המערכת שונה מהשפת העידכון" למרות שהורדתי עידכון בעברית והמערכת שלי בעברית,

אבל אני לא יכול להוריד מחדש כי זה אומר שהמערכת שלי לא מקורית יעני (באתר שלהם שם)

בכל זאת אני לא חושב שהבעיה היא בגלל ה SP2 מפני ששכחתי לציין שהמחשב השני הוא SP2 והמחשב שלי הוא SP1 אז התבלבלתי.

את האמת המחשב השני (SP2) לא זמין כרגע.. ז"א אי אפשר להשתמש בו כרגע מסיבה אחרת... אבל גם אצלו הרשת לא זמינה כבר כמעט שבוע.

פורסם

יכול להיות שההגדרות שפה שונות מההגדרות של הגרסא שהורדת.

בקשר לזה שהעותק שלך לא חוקי, אין לי יותר מידי מה לעשות...

בקשר לזה שהרשת עדיין לא זמינה, הוא כותב waiting for the network, ואז בשלב מסויים כותב limited or no connetivity?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב הווינדוס שלי בעברית אז הוא לא נותן לי הודעות באנגלית... ולא קופצות לי הודעות כמו שאמרת..

פורסם

אתה מנסה להתחבר לרשת שלך נכון ? תן סנאפשוט (תמונת מסך) מההגדרות של האלחוט בנתב.

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרות? איפה?

פורסם

אתה הולך לכתובת של הראוטר שלך

הולך להגדרות של הWIRELESS בו.

לאחר מכן, אתה לוחץ על Print Screen

מגיע לצייר של WINDOWS, ומכין GIF

עם הצילום ומראה לנו.

אנחנו נגיד לך האם מוגדר לך MAC FILTERING או לא מוגדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים