פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים גם שבת זה מצווה ובכל זאת רבים מאלו שצמו לא שומרים שבת בכלל... אז בשביל מה אתם צריכים לצום אם גם ככה אתם חושבים שאתם הולכים לגיהנום?ולמה אני לא צמתי? פשוט... מאז שנולדתי התרגלתי לאכול כל יום... ככה זה... הרגלים מוזרים לכל בן אדם יש לא?אני לא אמרתי שמי שצם הולך לגיהנום אם לזה התכוונתוגם שבת צריך לשמור 52 פעמיםויום כיפור זה רק יום אחד בשנה אז יש הבדל גדול
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני לא אמרתי שמי שצם הולך לגיהנום אם לזה התכוונתוגם שבת צריך לשמור 52 פעמיםויום כיפור זה רק יום אחד בשנה אז יש הבדל גדולכן אבל שבת הרבה יותר חשוב מיום כיפור, ככה שאם אתה מאמין שהגיהנום קיים ומי שלא עושה מה שהרבנים אומרים לעשות ילך לגיהנום אז למה כבר להשקיע בלצום אם אתה כבר הולך לגיהנום בגלל שלא שמרת על השבת? או כמו שמישהו כאן אמר, זה כמו שתרצח עשרות אנשים אבל חס וחלילה לגנוב זה אתה לא תעשה כי אסור.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים כן אבל שבת הרבה יותר חשוב מיום כיפור, ככה שאם אתה מאמין שהגיהנום קיים ומי שלא עושה מה שהרבנים אומרים לעשות ילך לגיהנום אז למה כבר להשקיע בלצום אם אתה כבר הולך לגיהנום בגלל שלא שמרת על השבת? או כמו שמישהו כאן אמר, זה כמו שתרצח עשרות אנשים אבל חס וחלילה לגנוב זה אתה לא תעשה כי אסור.שבת זה מאוד חשובאבל יום כיפור זה יום אחד בשנהוזה הכי קדושבגלל זה לפי דעתי צריך לצום מי שקורא לעצמו יהודיזאת דעה שלי
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים יום כיפור לא יותר קדוש מיום שבת... בדיוק ההפך... יום שבת הרבה הרבה יותר חשוב... מבחינת הדת עדיף שלא תצום אף פעם אבל תשמור שבת מאשר שלא תשמור שבת אבל כן תצום ביום כיפור...
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני צמתי היי היה ממש קל וממש משעמם אז שמתי סרט :-X לא נורא בכל מצב אנחנו רק צמים כלפי אוכל ושתיה ועוד כמה כמו נסיעה וחטאים למינהם (להרוג מיליארדי תינוקות ועוד ) עכשיו יש לי בחילה קלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.