פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים שלום לכולםאני וחבר שלי מתים לעשות ביחד רשת peer to peer הוא גר 2 בניינים ממניואני קולט אותו ממש אבל ממש בקושי וגם זה אם אני ליד החלוןיש לציין שיש לי כרטיס אלחוטי עם אנטנה חיצונית פשוטה וגם לחבר ... האם לקנות אנטנה יותר רצינית משהו ב 200 שקל זה פיתרון טוב שיכול להגביר את אחוזי הקליטה ? זה יעזור בכלל להעלות בעוד כמה קווים את הקליטה?לדוגמא האנטנה הזו: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=734האם יש פתרונות אחרים (אנחנו מעוניינים באנטנות קליטה)ועל אילו אנטנות אתם ממליצים?תודה על התשובה
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יכולת השידור של נתב הרבה יותר גבוהה מזו של כרטיס רשת. תגביר אותו ואז פשוט תהיו חלק מאותה רשת.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אתה מנסה AD_HOC ? אם ככה גם לזה "המשקף הפרבולי" ( איזה שם מפוצץ.. אפשר לחשוב שזה איזה נשק עתידני...) יעבוד. ובכל מקרה עדיף שלאחד הצדדים יהיה ראוטר. וחוץ מזה, מה אתה הולך לעשות עם האנטנה החיצונית שאתה רוצה לקנות? אתה לא יכול לחבר אותה לכרטיס שלך...
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אחלה מדריך אבל זה לא מגדיל את עוצמת האות זה פשוט מרכז אותו בעזרת הרשת ושולח אותו באוויר
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אחלה מדריך אבל זה לא מגדיל את עוצמת האות זה פשוט מרכז אותו בעזרת הרשת ושולח אותו באוויר זה אמנם לא מגביר את האות , אבל זה אמור לעזור. * תיקנתי את המונח במדריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.