עבור לתוכן

רוצה לדעת מה קורה במצב שהכרטיס מסך לא עובד

Featured Replies

פורסם

האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך?

יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב

אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד...

האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לעזור לי??

פורסם

first you should check to see if the power cord is connected to you're g.card. alltought ATI cards should display a message saying it has no power when you turn the PC on, you might aswell first rule out that option.

there should be a POST error either displayed on a 8sgmt component if youre mother board has one. or in most cases by an annoying beeping sound comming from your PCspeaker or with more advanced motherboards(or just those who like to brag like ASUS) from your speakers. read the POST troubleshooting chapter in you're motherboard's instruction manual to see if the sound/hex code matches video card associated errors

פורסם
  • מחבר

אין לי בכלל ביפים שהמחשב עולה...והכבל חשמל מחובר אבל פשוט אין תצוגה...לא יודע כבר מה לעשות!!!

פורסם

ניסית לשים כרטיס אחר במקום?

ניסית את הכרטיס במחשב אחר?

במידה ושני אלו לא עובדים לך לחנות ותבדוק את זה שם

פורסם

זה נשמע כמו בעיה בלוח או במעבד.

במידה והלוח מזהה כשל בזכרונות או בכרטיס המסך, הוא משמיע ציפצופים.

פורסם

אני לא בטוח אם בעייתך היא כמו שלי, אך אומר את שלי ותגיד לי אם זה זהה או דומה...

אצלי המחשב נדלק, יש ביפ והכול עובד, רק המסך נשאר שחור ונורית ה POWER מהבהבת. אני מדגיש שוב פעם שהמחשב עובד בסדר גמור.

אצלי הבעיה במסך, לפעמים הוא נדלק אחרי 15 דקות שהמחשב דולק מזמן ההדלקה, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא נדלק... האחריות שלי נגמרה (וזה מעצבן, זה מסך MAG 15 אינצ' וזה עוד LCD שנקנה ביוני לפני שלוש שנים, ככה שפספסתי שלושה חודשים ממועד סיום האחריות :s07:)

ניסיתי עם מסך LCD אחר בביתי והוא עבד מצויין ככה שהבעיה אצלי היא במסך והנני מתכוון לקנות LG L1970HR כשיגיע המלאי לארץ.

אני מקווה שנתתי לך רעיונות לבעיה שלך או משהו בסגנון :xyxthumbs:

פורסם

זה נישמע בעיה בלוח אם

פורסם

a_beilis, ההקפצה אסורה. את חוקי הפורום קראת?

פעם הבאה תקבל אזהרה. אחרי 3 תושתק/תורחק מן הפורום.

פורסם
  • מחבר

המסך עובד עם מחשב אחר...אני ינסה לשים כרטיס אחר...אם עדיין לא יעבוד אני ילך לחנות שיבדקו את הלוח אם ואת המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים