פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים [glow=yellow,2,300]אז ככה, משחק ברמת קושי גבוהה יחסית, מבחינת גראפיקה, הייתי נותן 4.5 מתוך 5 , לא יצא לי לשחק בו הרבה אבל עושה רושם שהוא יהייה הצלחה לא קטנה, מזכיר את Half life במידה מסויימת, אבל עם יותר אקשן, ישנה אופציה לשחק ברשת, (רואים שזו הפעם הראשונה שאני מביע דעה על משחק ) ובקיצור, תקנו........אההה תורידו[/glow]
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים מחבר בשביל מה יש חברים? בטוח שיש לך חבר אחד או שניים שיש להם חיבור מהיר ואם לא, אתה תמיד מוזמן ליצור איתי קשר ואני אשמח לעזור לך בעניין
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים אני חולה על המשחק הזה... אם לא הייתי מוריד אותו אז בטוח הייתי קונה ;Dהקוד רשת שלו מצויין וגם עם מודם 56k אפשר להנות ממשחק רשת כמו שצריך.מומלץ!
פורסם 2001 באוקטובר 424 שנים המשחק הכי יפה ששיחקתי בו עד היום!! משחק אדיר!! ענק!! חבל"ז!חובה בכל מחשב!!
פורסם 2001 באוקטובר 424 שנים המשחק הכי יפה ששיחקתי בו עד היום!! משחק אדיר!! ענק!! חבל"ז!חובה בכל מחשב!!כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל, כנ"ל.....משחק גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
פורסם 2001 באוקטובר 424 שנים הייי מגניב פורום warez!טוב בקשר למשחק אני דווקא לא סבלתי אותו...הוא די משעממם והגרפיקה לא משהו... מזכירה את Half Lifeאבל המלצה לכולם! Commandos2 ומהר!!!!!פשוט מדהים המשחק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.