עבור לתוכן

שאלה בקשר לMP3

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת

האם שווה לקנות?

פורסם

כן, נגן מעולה והמחיר שלו די טוב יחסית ל2 ג'יגה ולנגן עצמו.

פורסם

אכן אחד הנגנים הטובים ביותר במחיר הזה...

במיוחד שלא מזמן הייתה לו מכירה פומבית של נגן 2 ג'יגה ב-499... ;)

פורסם

יש לי את הE260 ואני ממש מרוצה ממנו

זמן סוללה ארוך לשירים (בערך 18 שעות) ולסרטים (4 שעות). רואים עליו סרטים ממש יפה וחד (יש בעיה קטנה של זויות צפיה אבל כמה אפשר לדרוש מכזה מסך...), יש רדיו שפועל סבבה (לא קליטה הכי טובה אבל לא רעה כל כך, ועם התמונות לא ניסיתי להתעסק אז אנלא יודע מה להגיד לך...

אבל לנגן יש גם חסרונות כמו למשל כפתורים לא ממש נוחים, אין תמיכה בעברית בכלל (מציג ריבועים במקום אותיות), אי אפשר למחוק שירים מהנגן ללא המחשב, העלאת שירים לנגן היא רק דרך תוכנת סנכרון (אני משתמש בWMP) ולפעמים זה מעצבן. אחד הדברים הכי מעצבנים זה שאי אפשר לשנות את הפרטים של קבצים שהעלת לנגן. אם העלת למשל שיר בעברית לנגן ואתה רוצה לשנות את השם שלו אתה תצטרך למחוק אותו ולהעלות אותו מחדש אחרי ששינית את השם.

ועוד דבר, שאולי יהיה קריטי בשבילך: הטענת הסוללה של המכשיר מתבצעת דרך הUSB בלבד(!). ובכלל, החיבור של הUSB הוא מאוד ייחודי לנגן. זה לא חיבור אוניברסלי.

פורסם

זאת לא אמורה להיות הבעיה בשבילו..

הוא יכול לקנות מטען מיוחד שמתחבר לחיבור USB וממנו לחשמל והכל בסדר...

פורסם

אני בספק אם הוא ימצא משהו כזה כי החיבור USB הוא לא סטנדרטי אלא מיוחד של SANSA לפי מה שאני יודע

פורסם

אני גם מתכנן לקנות את ה e250

כדאי לחכות ולקנות במקומו את ה Zen V?

פורסם

ל Zen V תקעו בארץ מחיר בשמים, 920 שקל ל 2 ג'יגה. לא שווה במיוחד

אני קניתי מחו"ל ב 520 שקל, יהיה אצלי יום רביעי......

בארץ הוא לא משתלם, בארה"ב כן

אז הכל תלוי איפה אתה מתכנן לקנות

פורסם

טוב כנראה עדיף לי לקנות את ה e250+אוזניות איכותיות

פורסם

אני בספק אם הוא ימצא משהו כזה כי החיבור USB הוא לא סטנדרטי אלא מיוחד של SANSA לפי מה שאני יודע

המטען המדובר יעזור לו יופי, לאחותי יש את ה-E250 וככה היא מטעינה לא דרך המחשב...

אגב שנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום ולא הת'רד ינעל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים