פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה משחק בסביבה ערבית?? אם כן זה הולך להיות גדולתמיד רציתי לשחק מתנקש אקרובט ערבי
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים שולטטטכמה ציפיתי שמישהו ירים את הכפפהאני מקווה רק שגרסת המחשב תיהיה טובה ולא פורט מעפן וגם שלא תכביד מדי
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה משחק בסביבה ערבית?? אם כן זה הולך להיות גדול תמיד רציתי לשחק מתנקש אקרובט ערבי זה משחק בישראל וברור שאתה משחק ערבי, המילה assasin היא מהמילה הערבית hashshashin(אוכלי החשיש ), שהיו כת מוסלמית באזור הזה. שבוא נגיד הרגו מספיק אנשים בימיהם...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה משחק בישראל וברור שאתה משחק ערבי, המילה assasin היא מהמילה הערבית hashshashin(אוכלי החשיש ), שהיו כת מוסלמית באזור הזה. שבוא נגיד הרגו מספיק אנשים בימיהם... וזה בדיוק למה אני מצפה למשהו כזה קראתי על הנושא כאן ושם אבל בא לי לחוות את זה גם מעניין אם גם יהיה לי objective של לעשן חשיש אחרי כל רציחה
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה משחק בישראל וברור שאתה משחק ערבי, המילה assasin היא מהמילה הערבית hashshashin(אוכלי החשיש ), שהיו כת מוסלמית באזור הזה. שבוא נגיד הרגו מספיק אנשים בימיהם... אני מבין שקראת את דה וינצ'י :
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אוי ואבוי דוגמה נחטף על ידי דובי זובי מה נעשה, מי ישתיק את כל הנובים בנושא כרטיסי מסך ודרייקט איקס?נשלח את המתנקש מאסאסין קריד להציל אותו!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים משחק טוב מבית טוב.הם לקחו את הסביבה של prince of persia בצעד קדימה למשחק מורכב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.