פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר חיברתי 2 רמקולים ושניהם לא עושים ביפים...והרמקול לא דפוק...במחשב אחר הוא עושה ביפים
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה נראה לי כמו ת'ראד לתמיכה טכנית.תחבר רמקולים לכ.קול המובנה בלוח ותראה אם אתה מקבל משם BEEP.בלוח אם שיש לי הביפ מגיע משם. (למרות שיש על הלוח שלי תצוגת LEDים שמראה את מצב הלוח).
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש לי את אותה הבעיה עם ה6A19 שליבהתחלה חשבתי שזה בגלל הלוח שלי (ASROCK CONROEXFIRE)אז לא הבנתי איך אפשר לסדר את זה?מישהו יכול לתת לינק למדריך?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה נראה לי כמו ת'ראד לתמיכה טכנית.תחבר רמקולים לכ.קול המובנה בלוח ותראה אם אתה מקבל משם BEEP.בלוח אם שיש לי הביפ מגיע משם. (למרות שיש על הלוח שלי תצוגת LEDים שמראה את מצב הלוח).דבר ראשון כדי למנוע בלבול ..אזgadits=BaLiLi ........פשוט היה לי באן של חודש על השם משתמש המקורי שלי אז לתקופה קצרה הייתי BaLiLi -שזה הזמן גם להודיע על מותואתה מתכוון ליציאה העגולה בצבע ירוק שנמצאת בצד האחורי של המחשב?כי אם כן אז בטח שהרמקולים שלי מחוברים!!אני מחובר עם רסיבר ליציאה הירוקה שמאחורה ויש לי 5 רמקולים גדולים שמחוברים אל הרסיבראבל אני לא שומע שום BEEP כשהלוח עושה POST
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אני אמור לקבל ביפ!!!לפי הלוח אם שלי שיש הצלחה בבוט אז הוא אמור לתת ביפ אחד..וכלום...ואני יודע שהרמקול עובד!!!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים חשבת על זה שאולי אתה לא מקבל ביפ בכלל?מה זאת אומרת לא מקבל ביפ בכלל?!?אז זאת בכל זאת אשמת הלוח?אתה יכול להרחיב קצת
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר ולי אין דרך לדעת את זה בגלל שאין לי תצוגה על המסך...יש כאן מישהו מאזור רמת גן תל אביב שמוכן לעזור לי עם המחשב??
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני מציע לערוך את הכותרת שתעיד על השאלה שיש בנושא (כמו למשל "איך לחבר רמקול ספיקר ללוח אם") כדי שתהיה יותר ברורהבהתייעצות עם ירון (Dr.n00b) הוחלט להעביר פעם אחרונה וסופית לחומרה אחרת
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אבל השאלה עכשיו היא לא על החיבור...הצלחתי לחבר...אבל המחשב לא עולה לי!!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יכול להיות שהלוח לא מגיע בכלל לשלב הPOST.אין מצב שהלוח לא מגיע לשלב הPOST ....כי אני כותב לכם מהמחשב הזהיש POST והכל עובד PERFECT רק מעצבן אותי שאני לא שומע את הBEEP של הPOST שהייתי רגיל אליו מהמחשב הישן שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.