פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר לא...טוב הצלחתי לחבר את הרמקול...אבל עדיין שום דבר לא מצפצף...אז מה יכול להיות כבר דפוק אם שום דבר לא מצפצף?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש ג'מפרים בלוח אם שמאפשריםלך להחליט אם הרמקול יצפצף או לא - תבדוק בחוברת שבאה עם הלוח.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אצלי ב6919 לא היה רמקול, אבל שמתי לב כשמחברים רמקולים לכ.קול של הלוח, אז שומעים ברמקולים את אותם הציפצופי הבוט
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר זאת הבעיה...המחשב לא נדלק לי...המחשב נדלק ולא עושה ביפים ולא כלום...אבל המסך כאילו לא מקבל כלום...המסך נשאר בסטנד ביי
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אתה בטוח שיש את זה בלוח אם שלי?כי לא כתוב שום דבר כזה בחוברת...תבדוק בחוברת בעמוד 23 בתחתית יש טבלה שרשום בה מה מחברים לאיפה,תבדוק שחיברת את הרמקול לשם כמו שצריך - זה צריך לעבוד.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים צריך לצאת מהרמקול הכבל עצמו מולחם..אם הוא לא תבדוק צריך להיות ציור עליו של + / -.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אני לא מבין משהו.איך רמקול שעושה את הביפ בBOOT אמור להיות במארז ??יש לי את המארז הזה, ויש לי בלוח מין רמקולון קטן שמחובר לי בתחתית הלוח. אין קשר למארז.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש לוחות שיש בהם רמקול ויש כאלה שאין,במארז הספציפי של הבחור וגם בלוח אם שלו - אין רמקול.גם בANTEC P-150 שלי אין רמקול שבא איתואז השתמשתי ברמקול שיש על הלוח אם שלי והגדרתי אותושיצפצף.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר צריך לצאת מהרמקול הכבל עצמו מולחם..אם הוא לא תבדוק צריך להיות ציור עליו של + / -.הכבל מולחם לרמקול אבל השאלה היא איך אני מחבר את זה ללוח?אין לי על הרמקול פלוס ומינוס...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה אמור להיות חיבור קטן מרובע אותו אתה מחברללוח אם לפי הטבלה שהסברתי לך,בפנים יש את ה- + - אתה לא מתעסק אם זה - פשוט מחבר ללוח אם.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר הכל מחובר כמו שצריך...ועדיין אין לי ביפים ועדיין אין לי תצוגה על המסך...אם הכרטיס מסך דפוק המחשב אמור לצפצף??מישהו מאזור רמת גן מוכן לעזור לי...?אני מוכן להגיע אליו הביתה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.