פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים FEEDME, אני חושב שהדגמת לכולם מעבר לכול ספק עד כמה אתה שונא את כרטיסי הדור הבא.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים האמת אני פשוט מודאג... העלויות של הרכיבים פשוט עולים ועולים ועולים... פעם ספק במאה ש"ח החזיק מערכת יופי היום רק על זה צריך להוציא 700
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים גם אני מחכה לכרטיסי הדור הבא הבא אבל תחשבו יכול ליהיות שאז זה לא ישתפר אלה יהפוך גרוע יותר אבל אני לא בטוח שהסידרה הזאת תיהיה כישלון מה עם הביצועים היו גבוהים בהתאם?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כנראה שהסדרה הזאת תהיה אכזבה, כמו ה-FX.כרגע אני נשאר עם ה-7900GS שלי עד שיצאו כרטיסים נורמליים.אי אפשר לדעת את זה עדייןובכלל לא בטוח שאלו תמונות אמיתיותאם NVIDIA פותחת סידרת כרטיסים חדשה שתמחת ב DX 10הם בטח יעשו לזה פירסום לא קטןוכדי למשוך את הקונים (גם הנובים שלא מבינים שום דבר)הם צריכים שהסידרה תהיה גם יפה שנראת כמו כרטיסים מדהימים וסופר חזקים
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יהיו מעט מאוד קונים לדבר כזה : רק אז הם ילמדו את הלקח ויעברו לליט' הגיונית
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים Feedme אני לא מסכים איתך שהיום רק ספק עולה 700,ופעם היית קונה ב100.מחשב ממוצע ואני מדבר על מחשב שרוב האנשים ולא האנשים שרוצים לשחק משחקים על הכי גבוה וכל מיני דברים כאלו,עולה בערך כמו פעם בממוצע ואפילו פחות.פעם מחשב פנטיום 3 עלה בסביבות 4-5 למחשב סביר סטנדרטי,תסתכל בכל המקומות שמוכרים מחשבים ממוצעים ב3-4 וזה אותו הדבר.שורה תחתונה מי שרוצה משלם על הטכנולוגיה הכי חדישה ויקר.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים פעם לקנות את המחשב "הכי הכי הכי" טוב עלה אולי 7K? היום אתה חוצה את ה-60 בלי למצמץ
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה מה שקורה שמנסים לתקוע סופר-קלוקים עם מליון ורבע צינורות עיבוד ו 400 טריליון טרנזיסטורים בתהליך ייצור של 90 ננומטראם היו עושים את זה ב 65, היינו רואים צריכת חשמל נמוכה בהרבה.דיי לסגוד לליטוגרפיה.ליטוגרפיה קטנה יותר לא מבטיחה בהכרח תפוקת חום קטנה יותר בהרבה.ובמקרה של תפוקת חום החברה עושה את מה רק את מה שנכון ללקוח, כי מה שנכון ללקוח נכון לה.כנראה ששיקול שלהם שאם היו מקטינים ליטוגרפיה היו צריכים לדרוש ממך תשלום גדול יותר, לאחר תאריך שיווק ברמות לא סבירות, לא לעמוד באספקה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים סייפו אמנם המעבר עולה רגעית סכום נכבד לחברה (וואללה, אין לי מספרים ) אבל מאפשר בהמשך הדרך עלויות הייצור נמוכות בהרבה, סמוך על החברות וכן, תפוחים מול תפוחים היא כן,בין היתר, מבטיחה תפוקת חום קטנה יותר ואין ברירה, המעבר הכרחי ויפה שעה אחת קודם תאר לך שהיינו נשארים עד היום עם 13 מקרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.