פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים SUP NIGGA?!? אוקיי.. יש לי צורב של NEC.. ועליו כבל IDE ארוך, ובאמצע הכבל עוד חיבור של IDE, כאילו פיצול כזה.. חיברתי ת'IDE ללוח אם למקום היחיד שנשאר, חיברתי ת'חשמל, הפעלתי ת'מחשב והוא ביקש איזה דיסק BOOT.. ומשם נתקעתי. הלכתי לביוס.. וה-NEC הופיע כ-IDE פירמרי מאסטר, ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב, ומתחת לזה עוד 2 שורות.. גם IDE של מסטר וסלייב אבל לא מאסטר.. [ שם הופיעו הכונן DVD והצורב הרגיל שמחבורים לי עכשיו ] נראה לי טיפה סיבכתי. . מה אני עושה מכאן? איך לחבר מה מו מי?! תודה מראש לעוזרים..
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אתה תמיד יכול להשתמש בכפתור החיפוש בפורום! כבר חרשו על החיבור צורבים המוןבביוס תקבע כך שיתבצע BOOT מהדיסק קשיח שיש לך(כאשר חיברת את הצורב הוא כנראה איפס את זה ושם את הצורב כBOOT היחיד)"ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב"אם אני מבין נכון השני זה הדיסק קשיח שלך, אזאם לא תפתור האופציה הראשונה ,תחליף את הג'ימפור בין הצורב די וי די לדיסק קשיח (כך שהדיסק קשיח יהיה המאסטר בחיבור IDE הזה) ואז גם תבדוק שנעשה BOOT מהדיסק קשיח
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ^^^^^^^^^^^בנוסף:תחבר את הHD שלך על חיבור ה-IDE הראשי (PRIMARY), כSINGLE (יחיד), אם יש לך שני HD אז תחבר את הראשון כMASTER ואת השני כSLAVEתחבר את הצורב והכונן דיסקים שלך תחבר לIDE המשני (SECONDARY), כMASTER וכSLAVE לפי בחירתך.את ההגדרות האלה אתה מבצע בעזרת הג'אמפרים שיש על כל אחד מהכוננים.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר תודה על התגובות, כבר ניסיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי.. ההארד דיסק שלי מחובר בכלל עם SATA.. אז הוא לא קשור ל-IDE, יש על הלוח אמ 2 מקומות ל-IDE, לאחד מחוברים הכונן DVD והצורב הרגיל [ הכונן DVD הוא המאסטר ], ולשני הכנסתי ת'צורב DVD, ואז בהפעלה של המחשב הוא כותב לי: "disk boot failure, insert system disk and press enter" לג'מפר.. איך עושים את זה בדיוק? תודה..
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אוקי... עכשיו שיניתי בביוס, שהמחשב יעשה ת'בוט מההארד דיסק[ בחרתי באפשרות hdd-o ],ואותו דבר..הוא כותב לי:"verifuing DMI Pool datadisk boot failure, insert system disk and press enter"יכול מצב ה-hdd-o זה עדיין בוט מה-IDE?איפה עושים שהבוט יהיה מה-SATA?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר עפ"י האוורסט:Field ValueMotherboard Properties Motherboard ID 03/19/2004-Springdale-P-6A79AB0CC-00Motherboard Name Biostar P4TSE (Pro)Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurstBus Width 64-bitReal Clock 200 MHz (QDR)Effective Clock 800 MHzBandwidth 6400 MB/sMemory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAMBus Width 64-bitReal Clock 200 MHz (DDR)Effective Clock 400 MHzBandwidth 6400 MB/sChipset Bus Properties Bus Type Intel Hub InterfaceBus Width 8-bitReal Clock 67 MHz (QDR)Effective Clock 267 MHzBandwidth 267 MB/sMotherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 CNRRAM Slots 4 DIMMIntegrated Devices Audio, LAN, IEEE-1394Form Factor ATXMotherboard Size 240 mm x 300 mmMotherboard Chipset i865PEMotherboard Manufacturer Company Name Biostar GroupProduct Information http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/index.php3BIOS Download http://www.biostar.com.tw/support/bios/index.php3
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים קודם כל תבדוק שהחשמל מחובר טוב, כמו גם החיבור SATA עצמותבדוק שכל התקני IDE מזוהיםואז:בביוס:כנס ל INTEGRATED PERIPHERALSכנס שם ל ONBOARD IDE DEVICEליד ה SERIAL ATA PORT 0/1 MODE תבדוק שכתוב:"PRIMARY MASTER"כמו כן תבדוק שב ON-CHIP SERIAL ATA כתוב" ENABLED"אם כל זה כמו שאמרתי אז:איפה שאתה מגדיר את BOOT, מי יעלה ראשון תבחר ENABLED (מבין האפשרויות: HDD-0 HDD-1 CDROM...)אם זה לא יעבוד תשים את הדיסק קשיח SATA על חיבור SATA אחראם זה לא יעזור תנסה כל אחד מן האפשרויות האחרות(HDD-0 HDD-1 CDROM...)כמבון אחרי כל שלב, אל תשכח לשמור את ההגדרות ולהפעיל את המחשב שובואל תשכח לעדכן אותנו האם עובדבהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מישהו.? אף אחד לא יודע לחבר צורב DVD? :\ אתה לא יכול להמתין בסבלנות? כשהצטרפת אלינו לפורום הסכמת לשמור על חוקי הפורום הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית תורחק/תושעה מהפורום ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.