פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים שלום שלום!כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט.הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3)מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק..מישהו יודע?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים בלוח המשחק איקס-עיגול יש 3 שורות ו- 3 עמודות. כל משבצת מכילה אחד מבין שלושת הסימנים הבאים: סימן של שחקן ראשון (x), סימן של שחקן שני (o) וסימן של משבצת ריקה. "לוח מנצח" במשחק הוא לוח בו בשלוש משבצות רצופות (בשורה, בעמודה או באלכסון) מופיע הסימן x או שבשלוש משבצות רצופות מופיע הסימן o.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר שלום שלום!כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט.הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3)מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק..מישהו יודע?חחח.. לא רגיל..
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אתה מתכוון אולי ל"חמישה בשורה"?זה כמו איקס עיגול, אבל:1. משחקים אותו על לוח אינסופי (הוא לא חייב להיות אינסופי, אבל צריך להיות מספיק גדול... נניח 15x15).2. המנצח הוא מי שמצליח לסמן 5 משבצות רצופות בשורה, טור או אלכסון.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אם אתה מתכוון לעשות 6*6 אז זה צריך להיות 3 או 4 בשורה לדעתיואל תיעלב, אבל זה לא קצת פשוט מדי מכדי להיות פרוייקט במחשבים ליג'?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אז למה לא לשחק אותה ממש ראש קטן ולעשות 3*3?ומבחינה תכנותית, אני לא יודע כמה הבדל יהיה אם תעשה לוח של 6*6 או של 15*15
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר זהו שאם היה אפשר הייתי עושה.. אבל צריך יותר מ3*3.. הקטע שאני לא יודע כמה וכמה צריך בשורה=\
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אתה חייב לעשות לפחות 5 בשורה.אם תעשה 3 או 4 בשורה, השחקן הראשון יכול תמיד לנצח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.