עבור לתוכן

האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני וההפך?

Featured Replies

פורסם

האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני והאם סים דור שני עובד בפלא דור שלישי?

מה עדיף N73 או K800I? והאם שווה לקבל אותם בחינם ולתת לאח שלי את הW800I שלי?

תודה מראש על העזרה

פורסם

כן וכן אבל כרטיס סים דור 2 בפלאפון דור 3 לא יתן לך את האפשרויות של דור 3.

ואני מעדיף את הN73

פורסם

Banana צהובה, אתה טועה

כרטיס SIM דור 3 נקרא USIM

כרטיס SIM רגיל נקרא SIM

יש הבדל בגודל בין 2 הכרטיסים ככה שכרטיס דור שלישי בכלל לא יכנס לפלאפון דור שני

פורסם

לא, אתה טועה

הם זהים בגודל

אבל לא כל מכשירי הדור השלישי יכולים לעבוד עם SIM חלקם מחייבים USIM

פורסם

סים דור שלוש יכול לעבוד במכשיר מדור ישן יותר אך סים שאינו דור שלוש ברוב המקרים עם בכלל לא יעבוד בטלפון דור שלישי ואף עשוי להינזק.

פורסם

הבנתי גם שאורנג' וסלקום חוסמים את מכשירי הדור ה-3 שלהם לSIM רגיל(?)

פורסם

יש תמיכה לאחורה, פשוט הפונקציות המתקדמות של הפלאפון יתבטלו.

ועכשיו בדקתי, מכשיר דור 2 קיבל usim ומכשיר דור 3 קיבל sim רגיל (הכל מכשירים וסימים של אורנג)

פורסם

לי היתה בעיה כזו בדיוק. היה לי נוקיה דור שני ושהעברתי את ה-sim ל-V3X רוב הזמן לא היתה קליטה בכלל בטלפון ולא היה אפשר להתחבר לאינטרנט ול-obox

פורסם
  • מחבר

יש תמיכה לאחורה, פשוט הפונקציות המתקדמות של הפלאפון יתבטלו.

ועכשיו בדקתי, מכשיר דור 2 קיבל usim ומכשיר דור 3 קיבל sim רגיל (הכל מכשירים וסימים של אורנג)

אתה בטוח כי אנ רוצה לשדרג את הפלא של אמא שלי לN73 ואז לשים את הסים שלי של ה-W800 בתוכו ושהיא תעבוד עם איזה סאמסונג ישן שיש לנו?

מה אתה אומר? זה ילך?

פורסם

כן

אבל למה שלא תבקש מאורנג' USIM?

פורסם
  • מחבר

כן

אבל למה שלא תבקש מאורנג' USIM?

בגלל שהם לא מסכימים לתת לי. הם מסכימים לתת לאמא שלי סים דור שלישי כי היא זו שמשדרגת אבל בגלל שאני לא משדרג הם לא מסכימים לתת לי סים דור שלישי.

הם מסכימים לשדרג סים אם מישהו מעביר אלי את הבעלות של הפלא שלו(הפלא חייב להיות דור שלישי מאורנג' פעולת העברת הבעלות עולה כ-75 שח)או אם אני מראה להם פלא שהוא ל מאורנג' ושהוא דור שלישי ושהם מספקים אותו ואז הפלא נרשם על שמי באורנג' והם משדרגים לי את הסים ואני יכול להחזיר את הפלא למי שהוא שייך. אלו הם התנאים לשידרוג סים. עכשיו אני לא מכיר אף אחד עם פלא דור שלישי שהוא לא של אורנג' והעברת הבעלות זה קצת בעייתי מכל מיני סיבות. חשבתי פשוט שהיא תשדרג והיא ואני נחליף פלאפונים, זה יעבוד לפי דעתך? או שיהיו תקלות בפלאפונים? (לא אכפת לי מפונקציות דור שלישי כגון שיחות וידיאו או ראיית טלוויזיה, את אמא שלי לא מעניין איזה פלא יש כל עוד הוא מצלצל).

תודה מראש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים