עבור לתוכן

אני מרכיב מחשב ויש לי בעיה

Featured Replies

פורסם

מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס

פורסם

אולי אתה מכניס אותם בכיוון ההפוך?

פורסם
  • מחבר

בדקתי ולא

הם נכנסים, אבל רק צד אחד נכנס וכשאני מנסה להכניס את הצד השני אז הצד הראשון יוצא מהמקום וכשאני מפעיל לחץ על שני הצדדים אז זה פשוט לא נסגר

פורסם

צריך להפעיל מעט כוח כדי להכניס מודולים למקום...

ותבדוק שאתה מכניס את הצד הנכון

זה נשמע כאילו אתה לא

פורסם
  • מחבר

אאני כן מכניס אותם למקום זו לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה פשווט הם לא נכנסים עד הסוף

פורסם

תפעיל כוח מתון ושווה משני הצדדים ותוודא שהמחזיקים פתוחים עד הסוף ותספר איך היה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ואחרי זה עוד פעם ניסיתי ועוד פעם ניסיתי לא עובד

פורסם

אתה בטוח שלא התבלבלת בין ימין ושמאל? אתה יודע שמספר הפינים מכל צד לא שווה...

..

.

חוץ מזה תוודא שהכל פתוח ושאתה באמת משתמש ב-DDR2 עם לוח DDR2

פורסם

אחרי שתוודא שאתה משתמש בזכרונות מתאימים ללוח ומנסה להכניס אותם נכון בדוק,

תנסה לפתוח את הסוגרים להניח את הכרטיס במקומו בלי לחץ ואז ללחוץ חלש משני צדדיו עם החלק שמתחת לאגודל ביד ואם צריך אז קצת יותר חזק.

פורסם

אם יש לך יכולת לצלם את הנושא אני ישמח , ככה נוכל לעזור לך הכי טוב כמו שאומרים אין יותר טוב ממראה עיניים

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס

פורסם

תסביר לי למה פתחת 2 נושאים בעלי כותרות שונות שבסופו של דבר המטרה היא אותה מטרה?

לא יכלת לשאול באותו נושא על הזיכרונות ואיך מתקינים Windows לאחר שהרכבת את המחשב כמו שצריך?

הדיון ה-2 ינעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים