פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר הוא לא מנטרל עצבים, הוא מזיק לשורשים של הציפורן ככה שהיא גודלת בצורה שהרופא ככל הנראה בוחר חחחח...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים המון תודה לכולםםםםם על העזרה אני מידי יום יהיה תקוע חצי שעה עם בריכת מי מלח הייתי היום אצל מומחה לכפות רגליים והוא שולח אותי לניתוח כמו שClassified עשה... אז המון תודה לכל מי שעזר והגיב.... שתיהיה לכם אחלה שבת וצום קל, ניאו הניתוח זה לא כואב בכלל וניתוח קצר של כ5-15 דקות מקסימום מה שכן תיתכונן לזריקה הראשונה היא מאוד כואבת :-X אין קשר לזמן, חשוב לגזור יישר ולא עמוק מידי... וגם שלא ידרך עליך איזה מניאק במשקל 150 ק"ג
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יואוו תמיד חשבתי לעצמי מה זה ציפורן חודרני ועכשיו שאני מבין מה זה אני מבין שאני בן אדם מבורך...זה נראה כואב@!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים גם לי יש אחרי שדחפו אותי על פח אבן ונתקעתי בדיוק על הבוהן זה עשה לי כזה סימן של קו בציפורן שכל הזמן שהיא גדלה הקו עלה ואז אחרי זה ניהיה לי ציפורן חודרנית כזה שיווו איזה כאבים היו לי לא הלכתי לרופא זה התחיל לעבור לבד אין לי מושג לפעמים אם נגיד אני בועט במישהו או בכדור אז זה פוגע בציפורן לפעמים יוצא טיפה דם אבל בקטנה...נקווה שיעבור לי
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תראו לי קורה הרה פעמים שנפוח וכואב מלא זמן אבל אני לא מיתלונן וזה עובר לבד נהיה לי בלוטה מידית בצד הבוהן וכבר לא כואב משמע אל תטפלו חחחח
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ואי זה הדבר הכי מציק בעולם זה סיוט פשוטהיה לי עד עכשיו ברגל אחד והייתי חותח את זה פשוט עמוק אבל עכשיו ניהיה ברגל השניה ואני לא מצליח לסדר את זהיום ראשון אלך לרופא צבאי נראה מה הוא יגיד לי
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים עדכון כרגע אחרי חפירות עם מחט הוצאתי את החלק החודר אתמול שניסיתי בלי אמבטיה זה מש כאב היום אחרי אמבטיה כאב הרבה פחות
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים טוב, כמו שכתבתי (לפני איזה 3 עמודים, ואיזה 14 יום...)זה תמיד עדיף אחרי מקלחת/אמבטיה או Foot Soup, שזה מה שעושים אצלנו בבית (מים חמים+מלח גס+פולידין)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים היה לי את זה גם אבל יש לי פיתרון למי שהמצב שלו לא כל כך קשה (רק הבוהן קצת אדומה ולא יוצא דם ופיחסה) קחו חתיכה קטנה של צמר גפן ותדחפו אותה כמה שיותר בתוך הציפורן ואז הציפורן פשוט תגדל מעל העור ותוכלו לגזור אותה 8)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים כמה שציפורן חודרנית נשמע כואב, יותר כואב לקרוא משפטים לא מפוסקים, ובלי נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.