עבור לתוכן

שאלה בקשר ל playstaysion במקום כרטיס מסך חזק

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אליכים- שאלתי בפורום מפרטים והם הפנו אתי לפה:

אז הנה:

פעם ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים.

הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400

חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך

לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר?

רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation?

מה אתם אומרים על הרעיון?

האם הגרפיקה תהיה טובה?

מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו?

שאלה נוספת היא: האם התצוגה של המשחק תהיה טובה כמו שהכרטיס מסך עושה?

תודה לעונים

פורסם

כמה דברים.

א. המפרט הזה לא הגיוני ==, במפרטים יש יותר מכ. מסך+מסך, מפרט חזק למשחקים יעלה לך הרבה יותר.

ב.אתה לא יכול להשוות בין גרפיקה של מחשב חזק לזו של הפלייסטיישן, המחשבים היום לפחות ארבע רמות מעל הקונסולות הנוכחיות.

בנוגע לחיבור הPS2 למסך, זה לא חלק מידי, אבל תנסה להשתמש בVGA BOX, תריץ חיפוש בwww.allgames.co.il, אמורים להיות להם כמה כאלה במלאי.

אני במקומך הייתי משקיע במחשב חזק, יוצאים משחקים ממש טובים היום.

אבל לעומת זאת, גם הפלייסטיישן קונסולה נחמדה ביותר, אז סה"כ, זה עיניין של טעם. תקנה מה שאתה רוצה.

בנוגע לגרפיקה, כמו שאמרתי, אין מה להשוות, מחשב חזק יכול לתת לך גרפיקה שמתקרבת לקונסולות הדור הבא, ובעתיד הלא רחוק, אני מאמין שהוא גם יעקוף אותן (יוצאים כרטיסים תומכי DX10 בעוד חודש :ס).

אז סה"כ, מה שאתה רוצה, לשתי האפשרויות יש את היתרונות והחסרונות שלהן.

לשאלה הנוספת שלך: אמרתי את זה כבר, משחקי המחשב היום עוקפים בגרפיקה כל משחק דור נוכחי קיים.

פורסם

גם אני נימצא באותה דילמה כזאת.

ההורים שלי אמרו לי שאם בסוף שנה יהיה לי ממוצא טוב אז הם יקנו לי PS3.

אז תשמע לפי דעתי יותר כדאי ללכת על PS3 מאשר מחשב חזק.

אני רואה את המחשב הישן שיש בחדר של אחותי. קניתי אותו לפני שנתיים ותן לי להגיד לך שכמעט שום משחק חדש/קצת ישן הוא לא מצליח להעלות בהגדרות סבירות ופריימים נורמליים. לעומת זאת אני רואה את בן דוד שלי שקנה PS2 לפני 4 שנים. הוא קנה גוק ומשחקים צרובים והוא נהנה עד עכשיו. הכל פועל לו יפה!.

אז לפי דעתי ההשקעה של ה-4,3 אלף שקל על ה-PS3 שווה את זה, גם אם המחשב יכול לתת תמונה טובה יותר.

אז ככה תעשה

תקנה PS3 איזה שנה אחרי שהמחירים שלו קצת ירדו, תקנה גוק, תקנה משחקים צרובים ב-20 שקל, תקיח מדודוים שלך או משהוא את הטלוויזיה הישנה שלהם והופ אתה מסודר ללפחות שנתיים.

פורסם

איפה אתה חיי עד שיהיה משחקים צרובים לPS3 והם גם בחיים לא יעלו 20 שקל ... דיסקים יקרים מאוד BLURAY

לדעתי תקנה XBOX360 הוא מתחיל להתבשל

פורסם
  • מחבר

כמה דברים.

א. המפרט הזה לא הגיוני ==, במפרטים יש יותר מכ. מסך+מסך, מפרט חזק למשחקים יעלה לך הרבה יותר.

ב.אתה לא יכול להשוות בין גרפיקה של מחשב חזק לזו של הפלייסטיישן, המחשבים היום לפחות ארבע רמות מעל הקונסולות הנוכחיות.

לא הבנת אותי

אני בניתי מפרט בכ 9000 שח

אז אמרתי אם אפשר לצמצם את ההוצאה על ידי כך שאני יוריד את הכ מסך לפשוט יותר ובמקומו יקנה פליסטישן.

עכשיו הבעיה שלי היא הגרפיקה.

אני דווקא חשבתי שפליסטישן + טלויזיה עוקף פי כמה את מחשב הגיימרים.

פורסם

תחליט לבד אם אתה רוצה לקחת מחשב או קונסולה.

אם אתה לא צריך את הדברים שהמחשב מציע מעבר למשחקים, קח קונסולה.

פורסם

בפליסטיישן 2 אפילו DOOM לא יעלה..

החומרה בסוני ממש ישנה וכבר לפני 5 שנים מחשב חזק עקף את הפליסטיישן2 , לדוגמא במשחק שאני משחק PES5 שלא צריך עבורו כרטיס מסך HIGH END אצלי ב TI4600 הקשיש וב 6800 החדש המשחק עולה מעולה ולעומת זאת בפליסטיישן הוא בקושי זז עם האטות וגרפיקה ירודה.

לעומת זאת הXBOX360 וה PS3 כנראה יותר חזקים למשחקים אבל שים לב שמחשב אתה גם ככה קונה אז השיקול כאן הוא להשקיע על כרטיס מסך או קונסולה ולא מחשב מול קונסולה.

פורסם
  • מחבר

הXBOX360 וה PS3 כנראה יותר חזקים למשחקים אבל שים לב שמחשב אתה גם ככה קונה אז השיקול כאן הוא להשקיע על כרטיס מסך או קונסולה ולא מחשב מול קונסולה.

פורסם

הXBOX360 וה PS3 כנראה יותר חזקים למשחקים אבל שים לב שמחשב אתה גם ככה קונה אז השיקול כאן הוא להשקיע על כרטיס מסך או קונסולה ולא מחשב מול קונסולה.

בדיוק, זה השיקול שלי אבל כמו שאני מבין עכשיו הפליסטישן לא מגיע לרמה של המחשב.

עד לפני כמה שעות חששבתי שהביצועים של הסוני בזכות הטלויזיה עוקפים את הביצועים של המחשב.

מסתבר שטעיתי.

אז כנראה שאני אלך על המחשב

מה אתם אומרים?

לדעתי בחירה נכונה,

מה גם שהמחשב זה לא רק משחקים בניגוד לקונסולה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי בחירה נכונה,

מה גם שהמחשב זה לא רק משחקים בניגוד לקונסולה.

שזה יתרון עצום

אי חושב שהבנתי הרבה בדיון הזה

ותודה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים