עבור לתוכן

V3X - יומן של טירון מוטורולה - 22:07 28.9.06

Featured Replies

פורסם

הנאמנות ארוכת השנים שלי לנוקיה נגמרה :'( עברתי מ3100 ל V3X

דעות ראשונות. זוועה, החרא לא זז ממשק איטי ומסובך

לא נורא

קניתי לי כרטיס של 1G והיום אחרי ההטענה שלו.

bit-dremel.gif MOD THE BITCH bit-dremel.gif

נראה מה הוא יכול לעשות אחרי שנוציא כל זכר מאורנג' מהמכשיר

דיווחים בהמשך

התחלתו של יומן

23:16 27.9.06 - אחרי המון סבל וניסיונות להתקין את התוכנות של מוטורולה ותוכנות P2K אני חושב שהצלחתי, זוועת עולם, כלל כך הרבה עבודה בשביל להתקין פלאפון!??!?! WTF. לא נורא, אני עוד ירוק, הפלאפון יפחד ממני. כרגע אחרי התקנת Motorola Phone Tools התוכנה מבצעת עדכון (לפחות את זה הוא עושה לבד) . עדכונים בהמשך

23:37 27.9.06 - הוא עידכן את עצמו, ועכשיו לזוועה. אני חייב לשנות את כל רשימת הטלפונים שלי כי זה השתגע (בגלל מוטורולה ואורנג) אחרי כל הסדר שהיה ב3100 לסדר ולשנות את הכל, כאב ראש גדול.

23:50 27.9.06 - סיימתי לעדכן את השמות, הגיע הזמן לעדכן את שאר העולם (איזה כאב ראש) מינוס למכשיר

00:01 28.9.06 - אני מתחיל להתרגל, מנסה להעביר קצת מוזיקה ווידאו לכרטיס (1G :cool2: ) בשביל לבדוק איכות פלאפון

00:08 28.9.06 - אני מתחיל לכבד את המכשיר, אני רק חייב לברר איזה מדיה הוא יכול לקרוא, הגדרות של MP3 ו MP4 בשביל לשנות את הקבצים שלי בהתאם.

01:37 28.9.06 - בשביל לא להסתבך יותר מדי, אני משנה את כל הוידאו שלי בעזרת תוכנה ל:

video : mpeg-4 (H.263) audio : AAC scale : 176*144

ואת האאודיו לMP3 128 רגיל לא LAME.

את העבודה הרצינית אני משאיר לשבת ולנייד שלי (הראשי יעבור פרמוט) בנתיים אני צריך משהו למחר (נסיעה עבודה לתל השומר על הבוקר >:( ) אז אני מעביר קצת חומר "קריאה".

נקודת מחשבה:

כתוביות, צריך לראות מה אפשר לעשות בנושא. רוב חיי הם אנימה, הרזולוציה חרא אבל סבירה אבל הכתוביות הרוסות.

אם אפשר להפריד בינהם ולגרום למכשיר להראות כתוביות זה יהיה שיפור עצום

והנה קצת מידע לחברים על שינוי וידאו

שיניתי קובץ וידאו (סתם בשביל הכיף והניסוי)

בהתחלה:

beforede9.jpg

אחרי:

afterht2.jpg

למרות שאני רואה שהיו לי טעויות בקידוד זה עדיין הבדל מטורף, עדיין לא בדקתי לראות איך זה נראה במכשיר

22:07 28.9.06

יש לי הרבה מה להגיד אז זה יהיה ארוך.

סוללה - בגלל שזה ההטענה הראשונה של המכשיר אני סולח לו יחסית. הוא הוטען היום בבוקר ובסביבות 18:00 מת. אחרי סה"כ שימוש די רגיל, לא הרבה שיחות. קצת MP3 ווידאו. אני מתכנן למצוא את סוללת ה 1700 מיליאמפר ולהחליף את החרא שקוראים לו BC60

מסך - מסך טוב אבל מתכלך בקלות וגם היו צריכים לעשות רווח כי הגומי מהמקשים משאיר סימנים

MP3 - סביר. הפאק הוא בנגן, דווקא הנגן קול הרגיל יותר טוב מDAP אבל לא תומך בתכונות של DAP. ננסה למצוא תוכנה צד3 לפתרון בעיה

וידאו - סביר+. צריך למצוא את ההגדרות הכי טובות לקידודים ואז יהיה בסדר+

ממשק - אוי לי. היכן הנוקיה שלי??!?!?! ממשק זוועה. אפשר להתרגל אבל יש כפל כפתורים מטורף. אני יכול להיכנס לאותם הגדרות דרך 4 מקומות לפחות. גם הממשק של הספר טלפונים זוועה, אם זה לא שמור על הטלפון אלא על הסים אין מה לעשות, אי אפשר אפילו לעשות חיוג מקוצר. לשלוח SMS למישהו שהוא לא ברשימה? אם זה היה פשוט, צריך לחפש את זה טוב טוב באפשרויות ורק אז אפשר. בקיצור HACK THE BITCH. יום שבת יהיה יום עמוס לנייד שלי (הראשי יפורמט)

סאונד - סביר -, הסאונד משחק פה ושם פעם נורמלי פעם לא, אני מאשים את האוזניות ולא רק את המכשיר, אם אפשר היה לחבר אוזניות רגילות היה יותר נורמלי.

צלצולים - זוועת עולם. אני פספסתי 4 שיחות כי אני לא שומע שמצלצלים. ועל שעון מעורר אין מה להגיד (איפה ה3100 שלי?)

מסקנות - אני תקוע איתו לעוד שנה (עד השדרוג הבא) אז אני אשרוד אבל זה היה הרומן ראשון והאחרון שלי עם מוטורולה. אני סוגד לנוקיה מי יתן והנוקיה תנצח ותהיה מונופול מוחלט בעולם

ועכשיו לדברים נוספים:

1. אורנג' מחייבת אותי לשלם 15 בחודש על דור ג' ואני מקבל 100M בשביל WAP. חברה תעזרו לי, תנו לי אתרי WAP

2. גיבוי, איך אתם ממליצים לגבות את המכשיר כולו (כולל מערכת הפעלה)

3. מישהו מכיר מערכת הפעלה אלטרנטיבית למכשיר?

4. התפריט חייב להיות מסודר מחדש כי זה זוועה, המלצות בבקשה לאיך לשנות את התפריטים

5. המכשיר טוב אבל חייבים לתת לו כמה דקות בשביל שהוא יתחיל לרוץ כמו בן אדם

6. Raul אני התקנתי עוד דברים שהיה צריך להתקין לפני בשביל לא לדפוק את כל העסק, ראה P2K

7. יש לי ג'יגה שלם לבזבז, אני רוצה המלצות על תוכנות, רקעים, מדריכים, כל מה שבא לכם בראש.

8. זאת בהחלט הפעם האחרונה שאני קונה מוטורולה

• תגובות 31
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
דעות ראשונות. זוועה, החרא לא זז ממשק איטי ומסובך

ROFL הוא באמת עד כדי כך גרוע ?

פורסם
  • מחבר

זה בגלל אורנג

ובלל שאני רגיל לנוקיה שהם המלכים של הנוחיות במערכות

לא נורא נתרגל ונרגיל את המכשיר לעבוד כמו שצריך

פורסם

לא גרוע בכלל. אני לא מבין על מה אתה משתגע.

הוא לא איטי, הממשק מסובך ב-5 דקות הראשונות, יש לו אחלה מצלמה, נגן באיכות סבירה (לסלולרי), תוכנה טובה למחשב.

ובואו לא נשכח שזה טלפון, כל מיני שטויות מסביב זה "בונוס"

פורסם

זה כל מה שיש לך לאמר?

למרות השנאה שלי למכשירי מוטורולה, דיי אהבתי את ה V3x.

פורסם
  • מחבר

כבר מינוס

אלוהים, כמה קשה כבר לחבר את הטלפון למחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך (גם בשביל המודים)

יש מיליון ואחד מדריכים

למה לא עשו את זה כמו אנשים רגילים?

פורסם

לוקח זמן להתרגל. לי לקח כמה שעות לקרוא ל-E398 שלי ת'צורה - והאמת, לא שינה כלום. הוסיף iTunes שאוכל סוללה תוך יום.

לא שחכת את ה-PST אגב?

פורסם
  • מחבר

לא שחכת את ה-PST אגב?

שזה?

פורסם

אם אני זוכר נכון זאת התוכנה דרכה "עושים מודים" לטלפונים של מוטורולה

למשל צריבת קושחה חדשה

פורסם

אהבתי את רעיון היומן אירועים שהעלית :) נשמח לעוד עידכונים... :xyxthumbs:

פורסם

אם אני זוכר נכון זאת התוכנה דרכה "עושים מודים" לטלפונים של מוטורולה

למשל צריבת קושחה חדשה

בעצם התוכנה שהחברות משתמשות בה, מה שהופך אותה ללא במיוחד חוקית.

בכל מקרה, iakovl, יש לי מספר לינקים לדרכים(חוקיות - טוב, תלוי איך אתה מסתכל על זה) להרוג פלאפון אם אתה מעוניין ולפורומים למיניהם. אני לא ממליץ לך לסמוך יותר מדי על אתרים ישראליים אם משם אתה משיג מידע.

פורסם

מה שאני יכול להגיד לך זה שאל תגזים יותר מדי עם המודים..

אהבתי את היומן.. :)

פורסם

תתחדש ותהנה

באמת כיף לעשות מודינג למוטורולות למינהן :)

רק תזכור לגבות הכל :xyxthumbs:

פורסם

הבאתי פה מדריך ממש פשוט להתקין דריברים של P2K ואם אתה לא משתמש בזה אז התוכנה של מוטורולה מתקינה לבד דריברים ביתר קלות

טוב, חזרתי מהבצפר ויש לי זמן להרחיב אז ככה -> התפריט מסוגר בצורה מאד מאד מאד נוחה, אומנם יש הרבה דברים שסתם מחולקים (כמו הגדרה אישית [או משהו כזה] והגדרה ראשונית) אבל מעבר לזה ממש נוח והאמת דיי דומה לנוקיות (לפחות ל 6280)

באמת יש דברים דיי טובים שאפשר להוציא מהפלאפון אך אני מאוכזב מהמיקום של הרמקולים, אם מניחים את המכשיר על השולחן כל הצלילים נבלעים וזה מוריד מההנאה.

ולא לשכוח ל-ג-ב-ו-ת ה-כ-ל !!!!!!! במיוחד אם אתה עומד לשנות אותו :>

פורסם

נמרוד,

אתה יכול לסדר את התפריט באיזו צורה שאתה רוצה

כל מה שאתה צריך זה את התוכנה P2K MENU EDITOR

http://www.e398mod.com/content/view/62/28/

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים