עבור לתוכן

?Chi Mei? - ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05:

נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... :yelclap:

רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2

?Model? ?CMV 221D?

? Size? ?22.1" Widescreen ?

? Color? ?Silver black ?

? Input Interface? ?D-Sub/DVI ?

? Pixel Pitch? ?0.282 mm ?

? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ?

? Brightness? ?300 cd/m2 ?

? Contrast? ?700:1 ?

? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ?

? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ?

? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ?

? Weight? ?4.7kg ?

? Speakers? ?2.5w x 2?

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

אני יודע שבסניפים ת"א ונתניה יש אחד כזה בתצוגה...בכלל רוב הצ'ימיי בתצוגה

מהשוואה מאוד גסה בין המסכים שלהם לכל מסך אחר (כולל מסכים סתמיים כמו 740N) כל מסך לוקח אותו...חיבור DVI חיבור VGA הכל. צבעים דוחים פשוט ותמונה מכוערת נורא...

בחיי שלא הייתי שורד עם זה שבוע

פורסם

אני יודע שבסניפים ת"א ונתניה יש אחד כזה בתצוגה...בכלל רוב הצ'ימיי בתצוגה

מהשוואה מאוד גסה בין המסכים שלהם לכל מסך אחר (כולל מסכים סתמיים כמו 740N) כל מסך לוקח אותו...חיבור DVI חיבור VGA הכל. צבעים דוחים פשוט ותמונה מכוערת נורא...

בחיי שלא הייתי שורד עם זה שבוע

טוב זו דעתך ודעתי היא להיפך, אני חושב שהוא מציג תמונה חדה עם צבעים יפים וברורים ואין מריחות, ולי יש כיום LG1970HR כך שיש לי למה להשוות וגם ליד המסך שראיתי היו מסכים אחרים עם "שמות" כמו LG (כמו שלי) סמסונג ויוסוניק וסוני והמסך של CMV לא נפל מהם בביצועים ואף עלה בחלק מהם, אני לא יודע איזה מסך אתה ראית אבל כנראה שזה לא אותו מסך שאני ראיתי, ניתן גם לקרוא תגובות של אנשים שקנו את המסך כאן (באנגלית) http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16824252006

ואני חושב שזה אומר הרבה- מסך טוב מאוד "22 רחב במחיר של "19 לפי דעתי זו קנייה מצויינת למשתמש הביתי שמשתמש בו לאינטרנט, סרטים ומשחקים!

פורסם

החברה בסדר גמור (אחת היצרניות הגדולות)

המסך מומלץ על ידי הרבה אנשים בקשר למה שרושמים פה על צבעים זה ממש לא נכון ראיתי את המסכים האלה גם בהשוואה לסמסונג ו LG אין הבדל ששווה את הירידה ל 19" אבל בהשוואה למסכים היקרים (EIZO , ASUS והמסכים היקרים של החברות האחרות) הוא רחוק מהם (אבל גם זול בהרבה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים