פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שלום לכולםבעוד כשבועיים אני אהיה בארהב רציתי לשאול איזה מהנגנים עדיף.הנגן יחובר לאוזניות SHURE E4C או UE SUPERFI 5 PROחשוב לי האיכות של הסאונד השימושיות קלות ההפעלה הן של הנגן והן של התוכנה המצורפת.תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ל-2 הנגנים איכות סאונד מעולה.בנוגע לממשק, אני התנסתי רק בנאנו ואני יכול להגיד שלא תהייה לך בעיה עם הממשק שלו.בקשר לתוכנה, יש לנאנו את האייטונס, שרוב האנשים מצליחים להסתדר איתה ואף לאהוב אותה, מיעוט לא מצליח - אני ממליץ לך להוריד אותה מהאתר של אפל ולהתנסות ולראות איך הולך..בסופו של דבר זה עניין של תקציב, לנאנו יש מספר גרסאות, של 2 גיגה 4 גיגה ו-8 גיגה, כשהגירסה של ה-8 גיגה היא הכי פחות משתלמת.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הייתי הולך על ה61. סאונד מצויין2. לא דורש תוכנה לסנכרון3. הוא יותר עמיד מהנאנו (אפילו שלנאנו יש פלאש, זה לא עוזר לך כשהוא נשבר בכיס)4. רדיו5. תמיכה בפורמטים מרובים
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר אני מדבר על גירסת 4 GB שניהם בערך באותו תקציב של 200 דולר אז התקציב לא קריטריון פה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים גם אני הייתי הולך על ה iAudio:מגיע עם אוזניות טובות יותרסאונד מעולהתומך בוידאו בניגוד לנאנותמיכה ב FLACהוספת תמיכה בפורמטים בתדירות די תכופהיפה יותר לדעתימגיע עם באנדל "קצת" יותר נדיב.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים 3. הוא יותר עמיד מהנאנו (אפילו שלנאנו יש פלאש, זה לא עוזר לך כשהוא נשבר בכיס)WTF?!?!???!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? מכל התגובות פה סיננתי את היתרונות המדומים, נשאר:אוזניות איכותיות יותר ל-iAudioבאנדל גדול יותר ל-iAudioתמיכה ביותר פורמטים ב-iAudio
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הננאו קל יותר, עם מסך גדול יותר ובטרייה חזקה יותר.מצד שני לiaudio יש רדיו ותמיכה בקבצי שמע נוספים ווידאו.עריכה:בנוסף לכל מה שכבר נאמר לעיל.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אלו הישנים.הנאנו החדשים מצופים אלומיניום, והם עמידים ה-ר-ב-ה יותר מהישנים שהיו די זוועתיים בקטע של עמידות.עריכה-yot, שכחת את היתרונות של תמיכה בוידאו, וחוסר האייטונס (עד כמה שמשתמשי אייפוד יגידו שהיא נוחה וכו', אני לא סובל אותה, וכמוני עוד הרבה. בחיים לא הייתי שוקל לקנות נגן שהוא לא drag&drop, בלי שום קשר אם זה אייפוד או משהו אחר)
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים למעשה, אני מכיר אישית מקרה אחד של נאנו ש "התחלק" לו ל 2 חלקים שווים בכיס של ג'ינס ברגע שהבנאדם ישב.אז כן, גם עניין השבריריות בכיסים קיים.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים נשמע מאוד לא נעים.. :-\ביקורת מקיפה על הנאנו דור שניhttp://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/apple-computer-ipod-nano-second-generation-2-4-8gb/
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים עם כל הכבוד, לא הייתי לוקח ביקורת מאייפוד פאן סייטס.אני מחכה ל dapreview.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ילדותי מאוד לאמר פאן סייטס. הדבר היחיד שלדעתי לא צריך להסתכל עליו זה הציון - שגם ככה לא אומר כלום.יש כאן סקירה מקיפה על כל התכונות של האייפוד כולל הסברים תמונות, חסרונות ויתרונות, לא צריך יותר מזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים למקום קוראים ilounge, אין הרבה התחבטויות פה.לא הייתי לוקח משם ביקורת כמו שלא הייתי לוקח ביקורת לגבי קריאטיב מ epizenterמחכה לאתרים נייטרליים.אתה מוזמן להגיד שזה "ילדותי" לומר פאן סייטס, אבל המושג וכל המשמעויות שלו קיימות.אגב, אפילו לא פזלתי לכיוון הציון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.