פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שלום,אני רוצה לעשות מוד עם היציאת COM של המחשב שליהרעיון הכללי הוא לזהות אם זוג מסויים של רגליים מקוצר ביציאת COMלפי מה שאני יודע ליציאה יש אופציה ל 4 "כפתורים"איך אני מחבר את הכפתורים ליציאה?איך אפשר לעשות בדיקה אם הכפתור לחוץ או לא לחוץ?איך אפשר לעשות שהמחשב יקצר לבד כפתור כזה? (בלי לחיצה פיזיתת..)תודה ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים תן יותר פרטים אני חושב שאני יודע למה אתה מיתכוון איזה כפתורים אתה רוצה להוציא מישם?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות, אבל בוא נתחיל עם pinout של com:http://technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=pinconser_pc_9pin
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר כמו הכפתורי שליטבה על הוינאמפ עם הפלאגאין שלו..פשוט לעשות משהו שהמחשב ייסגור את הכפתור לוגית ולא פיזיתוגם יוכל לבדוק אם הכפתור סגור פיזית ולהחזיר תשובה כן\לא?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אתה יכול לחבר מפסקים ל4 כניסות אפשריות בפורט שמשמשות לסטטוס (מהשרטוט שנתן Gonk)הכניסות הם CD, DST, CTS, RIתצטרך תכנית שיודעת לקרוא את הסטטוס של הפורט ולפענח איזה מפסק סגור בהתאם.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר הראשון שהבין סוף סוף מה אני מבקש חחח אבל מה שאמרת לי שאני צריך זה בדיוק מה שביקשתי אני רוצה תוכנה שתקרא את הסטאטוס ותחזיר תשובה על ערבעת הכפתורים וגם תדע לשנות את מצבם ל1 או 0 דרך המחשב - לוגית תודה 8)
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים תוכנה זה לא התחום שלי (בינתיים)אני מניח שתוכל למצוא הרבה מידע כאן:http://groups.google.com/groups?q=get+serial+port+status&hl=en&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&oi=groups&ct=titleאבל כדאי להבין קצת בתכנות.הבנתי שאתה רוצה לקרוא מצב מפסקים אבל לא כל כך הבנתי מה הכוונה לשלוט עליהם.ובנוסף יש גם פורט מקבילי (Parallel) שניתן להשתמש בו.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אפשר לכתוב משהו כזה באסמבלי בלי הרבה בעיה, או ב-C אני יכול לעזור לך עם הקוד.השאלה ,מה השימוש שלך לזה.בDOS זה ממש פשוט, בWindows הגישה לביטים של הפורטים קצת יותר בעיתיים ולכן יותר מורכב
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר אם תוכל לכתוב לי קוד זה מאוד יעזור לי הקוד שאני צריך הוא דיי פשוט קריאה של הדגלים - הכפתורים.. פשוט תוכנה אפילו בדוס שתיצור קובץ טקסט עם המידע של כל כפתור.. משם אני אסתדר ואם יש אפשרות גם לכתוב לכל כפתור מה המצב שלו נגיד לתחל אותו ל 1 או לאפס..
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים עדיין ... אני צריך עוד פרטים בשביל לדעת מה אתה בדיוק מתכנן.התיאור שלך כללי מדי. בכדי שאוכל לבצע מניפולציה על הביטים אני צריך לדעת על אילו ביטים בכלל לעבוד.נסה אולי לצייר סכימה של מה שהנך מנסה ליצור עם הסבר קל ואולי אבין טוב יותר
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר אתה יכול לחבר מפסקים ל4 כניסות אפשריות בפורט שמשמשות לסטטוס (מהשרטוט שנתן Gonk)הכניסות הם CD, DST, CTS, RIתצטרך תכנית שיודעת לקרוא את הסטטוס של הפורט ולפענח איזה מפסק סגור בהתאם.אני מדבר על ארבעת הדגלים שהוא הזכיר1.לבדוק בכל אחד מה הסיבית שלו2.לתחל לכל אחד מהם את הסיבית ל 1/0
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים לא בעיתי במיוחד.יותר מאוחר אני אבדוק את מספרי הסיביות ואכתוב לך את הקודצריך ללכת לחתונה... עוד אחד שעושה טעות
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר מצטער על ההקפצה הוא עדיין לא חזר עם תשובה מאז החתונה אוליי עשה שם משהו... :anim-jjd: מישהו אחר מוכן לנסות לעזור לי בכתיבת קוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.