פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים גם לכם לוקח שעות להתחבר לאיי סי קיו אם בכלל ? מישהו יודע פרטים על הקריסה שלהם ? ולמה כרגיל כשמבקשים סטאטוס מהאתר שלהם הוא טוען כי הכל בסדר ?
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים פעם ראשונה שלי קרס השרת.כל מה שעשיתי כדי להתחבר, זה להתחבר מחדש לאינטרנט, וההתחברות חזרה להיות כמו שהיא.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים גם לי האייסיקיו לייט עשה צרות, עכשיו הכל בסדר.עריכה: עכשיו שוב לא מתחבר.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים מחבר עדיין שליחת ההודעות לא יציבה, וזה עדיין לט מתחבר לי... מישהו יודע את הסיבה ?
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים עובד כמו גדול ....כמעט אף פעם לא עושה בעיות אתם מדברים על הלייט או על ה"רגילה" ?
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים וואללה באמת יש בעיות ואני חשבתי שזה רק אצלי כבר שבוע בערך אני משתגע שזה לא מתחבר לי ולוקח לי איזה חצי יום עד שהוא מתחבר.אם תמצאו פיתרון תפרסמו.כרגע זה עובד אבל אם אני יתנתק זה יחזור שוב לעשות בעיות.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים זאת ללא ספק בעייה בסרבר שלהם.זה קורה להמון אנשים (כולל אני), גם בגרסה הרגילה וגם בלייט.אני לא חושב שיש דבר שאנחנו המשתמשים יכולים לעשות עכשיו, חוץ מלחכות שהאנשים במירביליס יראו את הבעייה ויתקנו אותה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.