פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לאחותי יש..אני מקווה שהיא תגיע בימים הקרובים ואני יוכל לעשות את זה.. יש בעיה אחת....מה זה flex??
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר משהו כמו התוכנה של המכשיר אנערף, בגלל זה לא נוגעים בדברים שלא מבינים :-X
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים זה לא עובד... הוא אומרThe mobile phone is not in the right modeגם אחרי ששינתי את ההגדרות של הUSB לבקרת נתונים...ד"א יש שם שני דגמים של V3X H3Hvoodafoneניסתי את שניהם ועדיין זה עבד
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר בצד שם יש לך כפתור בשם normal תלחץ עליו ואז זה יתן לך, תודה!שכחתי להגיד, זה h3g\h3h או משהו
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים זה עדיין לא עובד. הוא אומר שהפלאפון חייב להיות במוד של מודם או שהוא לא מחוברהדריוור של הV3X חייב להיות מותקן ?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=28כאן כתוב איך שוב תודה ומצטער על הטרחה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.