פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אני משער שאם יש צורך בחישובים פיסיקליים בתוכנה מסויימת, והיא תומכת בממשק שלו, אז היא יכולה להעזר בו גם.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לא רק שזה כרטיס רק למשחקים, זה כרטיס למשחקים שתומכים בו בלבד.הוא כרטיס שעדיין לא חדר לשוק, ואני לא רואה איך אפשר להצדיק את ההשקעה בו, למרות שהביצועים שלו הם די מדהימים בפוטנציה.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הוא לא כרטיס רק למשחקים, הוא נועד לעשות חישובים פיסיקליים.לרוב באמת יש שימוש לזה במשחקים, אבל אם יש תוכנה שצריכה לעשות חישובים פיסיקליים היא תוכל להשתמש בכרטיס, כמובן כל עוד התוכנה תומכת בו.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים לפי מה שאני יודע, המשחקים הם אלה שתומכים בכרטיס, לא להפך.המתכנתים של המשחקים משתמשים בAPI של הכרטיס (כשהוא מותקן במחשב כמובן) לחישובים של פיסיקה במשחק.שלב את הAPI בתוכנה ותוכל לעשות את אותם החישובים גם בתוכנה.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים רק שכנראה לא כל כך חכם לעשות את זה.. גם במשחקיםאחרת היינו רואים היענות הרבה יותר גדולה מצד החברותנכון לעכשיו כמו שהדוק אמרזה בזבוז כסף מוחלטאולי בהמשך כשתהיה תמיכה נרחבת, אבל נכון להיום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.