פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שלום לכולםבעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת.השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זהhttp://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל?מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחוןאגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים כי זה הנתב הכי טוב כרגע מבחינת ביצועים, איכות ונוחות שימוש. למה לקנות מרצדס כשאתה יכול לקנות מזדה, זאת בדיוק אותה שאלה.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ממה שהבנתי ה GL ךדוג' יכול להתחבר לכבלים עם קושחה סטנדרטית. לא יודע מה לגביי הGC.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני לא ניסיתי את זה בעצמי , אבל אני יודע על מקרה אחד שמישהו לא הצליח להתחבר לכבלים בארץ עם DD-WRT. לא ידוע אם זה עובד עם קושחות צד שלישי אחרות.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני דווקא תיכננתי על ה THIBOR. יש לי אחד שעובד עם ADSL בלי בעיה. למישהו יש נסיון עם הקושחה הזאת לכבלים? יש תצורה מומלצת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.