פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שלום לכולםאני רוצה לחבר מודם שנמצא בחדר אחד למחשב שנמצא בחדר אחר. למודם יש חיבור USB וחיבור רשת. אני מעדיף להשתמש בחיבור ה USB. האם יש לכך פתרון?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים קודם כל לא הבנתי בדיוק מה הבעיה...מומלץ אגב להשתמש בחיבור של כרטיס הרשת (מספיק כבל פשוט שיעשה תעבודה)ולמחשב השני, מספיק שאתה קונה מתאם אלחוטי שמתחבר לusb, מגדירים והכל מוכן לגלישה.אם אין לך בעיה של כבלים פזורים בכל הבית אתה יכול לחבר את המודם למחשב השני גם עם כבל רשת (אארוך יותר מן הסתם)מקווה שהצלחתי לעזור
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר מילות המפתח הן מתאם אלחוטי שמתחבל ל USB , דבר שלא ידעתי שקיים. תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר צלצלתי לקיי אס פי והם אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ראוטר. התכוונת לזה או למשהו אחר?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר המודם שלי הוא לא גם ראוטר. אין פתרון זול יותר מלקנות ראוטר+כרטיס רשת אלחוטי?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הפתרון הזול ביותר הוא כמו שאמרתי, לקנות כבל רשת ולחבר אותו למחשב השני. זה אם לא אכפת לך מכבלים מפוזרים על הרצפה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אז לצערנו, קניית מודם וראוטר זהו הפיתרון היחיד.רק לא ענית לי אם אתה בבזק או בכבלים
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים כבלים תתקשר למי שנותן לך תשתית ותבקש להחליף את המודם למודם רשת וסלאמת ! קנה ראוטר אלחוטי קנפג אותו כמו שצריך ויש לך רשת בהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אמרת בהתחלה שיש לך גם חיבור לכבל רשת במודם, אז לא צריכה להיות לך שום בעיה פשוט תחבר כבל רשת מהראוטר למודם.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אתם סתם מטעים ומבלבלים. אם אתה חייב פתרון אלחוטי, אתה חייב לקנות ראוטר אלחוטי, בזה אין ספק בכלל. אם פתרון קווי מתאים לך, אני אפנה אותך למדריך בסטיקי לגבי ICS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.