פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אחרי סיבוב בחדרה חזרתי לבית עם 3 בלוקים למעבד (ואחד לNB) POLARFLO DANGERDEN EK השאלה עכשיו היא במה להשתמש ? אני נוטה לEK
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ה-ek נראה נחמד ונראה לי שיתן ביצועים טובים מאוד אבל גם ה-polarflo נראה טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר הEK הזה נראה כמו אחד שיעשה לך המון בעיות בנוגע לקצב הזרימה.Y?הEK יעבור בכל מקרה מוד בגלל שאני שונא פלסטיק וO-RING
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים למה שלא תנסה את כולם ותראה את התוצאות? אם גם ככה קנית, מה זה משנה? בדיוק!,מה יותר טוב מזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר תמונות לא הכי טובות אבל... קניתי כי הציעו לי אין לי זמן (=צבא) בשביל בדיקות אני נפטר מ2 כי אני צריך $ לשאר הציוד (רדיאטורים של 12*3 לא נופלים סתם מהשמיים אתם יודעים)
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים לי יש את ה TDX של דנגר דןופשוט עובד מצויין המעבד וה כרטיס מסך עובדים ב 29 מעלות מנוחה ו 33 -34 מאמץ
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הEK יעבור בכל מקרה מוד בגלל שאני שונא פלסטיק וO-RING מה רע בפלסטיק וO-RING?ואם לא זה, אז מה אתה מתכוון לעשות לו?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר אתה מוכר את השניים האחרים? מה רע בפלסטיק וO-RING? ואם לא זה, אז מה אתה מתכוון לעשות לו? אני פרנואיד ופשוט שונא פלסטיק הסיכוי לדליםה גדול מדי במיוחד שאני נמצא בבית פעם בחודש בשביל לבדוק שאין נזילות מתכנן = COPPER TOP , חלק עליון מנחושת ולא פלסטיק WELD , הלחמה מי צריך ORING אם אפשר להלחים NICKEL DIP, טבילה בניקל נחמד על מנת לתת 100% אטימות + יופי מהמם של ניקל
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מתכנן = COPPER TOP , חלק עליון מנחושת ולא פלסטיק WELD , הלחמה מי צריך ORING אם אפשר להלחים NICKEL DIP, טבילה בניקל נחמד על מנת לתת 100% אטימות + יופי מהמם של ניקל גם לי יש אפשרות להכין מכסים לבלוקים מנחושת ולהלחים אותם, אבל אני עדיין מעדיף את הפרספקס מעל.. בחירה שלך..
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים פלסטיק זה באמת רע,תקח את הבלוק שעם הכי הרבה נחושת יותר עמיד מפלסטיק.ולפי דעתי תלך על הTDX שבאמצע או על הפולר פלו עם עדיפות לTDX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.