עבור לתוכן

מי עדיף לאוברקלוקינג?

Featured Replies

פורסם

חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפס שלו מתחמם מאוד ובלי קרור אליו , האוברקלוק נתקע... בקיצור , מי מהשלושה?

פורסם

הכי משתלם זה לקחת את ה - 965P S3 של GIGABYTE ולהוסיף לו קירור ייעודי לצ'יפסט.

פורסם

כל הרעיון בDS4 שיש לו קירור לציפסט :-\

אגב, ההבדל בין P5B וP5B DLX הוא תהומי. המשותף היחיד לשניהם (בערך) הוא השם.

פורסם
  • מחבר

כל הרעיון בDS4 שיש לו קירור לציפסט :-\

אגב, ההבדל בין P5B וP5B DLX הוא תהומי. המשותף היחיד לשניהם (בערך) הוא השם.

כלומר שהתוספת של 300 במקרה הטוב שווה את התוספת לDELUXE ? טוב נראה מה חבר שלי יגיד על זה... בכל מקרה אז הP5B הבסיסי פסול?

פורסם

כן וכן.

פורסם

הציפס 965P מתחמם מאוד... ההתחממות תהיה בכל הלוחות שמבוססים עליו...

בכל מקרה הDS4 אכן מגיע עם קירור איכותי... והוא גם מגיע עם עוד כמה פ'יצרים (כגון פיירוויר) שאין לאחים הקטנים שלו...

מבין השלושה הייתי לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים... (לא רק הייתי... גם לקחתי :P)

פורסם
  • מחבר

הציפס 965P מתחמם מאוד... ההתחממות תהיה בכל הלוחות שמבוססים עליו...

בכל מקרה הDS4 אכן מגיע עם קירור איכותי... והוא גם מגיע עם עוד כמה פ'יצרים (כגון פיירוויר) שאין לאחים הקטנים שלו...

מבין השלושה הייתי לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים... (לא רק הייתי... גם לקחתי :P)

ZZzz , נראה שאתה יודע משהו על הDELUXE , הוא בא עם קרור פאסיבי לצ'יפס , ונראה שיש דבר דומה גם לDS4 , מה עם הDFI והDS3 ? הDS3 הבנתי יותר טוב , לפי OMRIJ , ואז הP5B הכי פחות טוב? ואגב MBN , תעדכן את מפרט המחשב שלך כי מופיע שם לוח אם של MSI , לא DS4 :lol:

פורסם

הDS3 עוקף את הDFI בOC, אבל הDFI עמוס ביותר פיצ'רים ובביוס מלא אופציות.

הP5B הרגיל אכן הכי פחות עדיף :-\

פורסם

המחשב במפרט שלי הוא הישן... DS4 בכלל לא יפעיל אותו :P

החדש רק חצי שלי (לצערי הוא לא זמין בשבילי בשוטף) אז אני לא מכניס אותו למפרט שלי... המפרט שלו באופן כללי זה:

E6300

DS4

X1900XT 512MB

וגם הדלוקס וגם הDS4 מגיעים עם קירור

פורסם
  • מחבר

טוב , זהו הכנתי סדר עדיפויות , עכשיו יש עוד משהו , מי יותר טוב ? GIGABYTE GA-965P-S3 או ASUS P5B ? בסדר אני יודע שיש יותר טובים ובהרבה אבל בכל זאת תגידו זה חשוב ותבינו למה דיי בקרוב

פורסם

S3

פורסם
  • מחבר

S3

או קיי סבבה , תודה הייתי צריך את זה !!! (בקרוב תראו למה ...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים