פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לא יודע, אני סתם נתתי דוגמא..אין על קלאסיקות, תמיד יהיו מצויינים ולא משנה באיזה זמן!
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מוזיקה טובה לא מתה אף פעם כך היה עם הביטלס, פינק פלויד, קווין, לד זפלין וכך זה גם עם מטאליקה איך הצלחת להכניס את מטאליקה באותו משפט עם ארבעת הענקים האלו? Gentle Giant - Prologue (מהאלבום Three Friends).
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים איך הצלחת להכניס את מטאליקה באותו משפט עם ארבעת הענקים האלו? בדיוק גם את Queen הייתי מוריד משם
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ואני לא הייתי מוריד משם לא את מטאליקה ובטח ובטח שלא את QUEENעניין של טעם אישי אמנם, אבל אלה 2 הלהקות (מטאליקה & QUEEN) שאיתן התחלתי את החיים שלי (מוזיקלית) והן שניהן מצויינות בז'אנר שלהן.עד היום, גם אני מדי פעם מחליק בכיף למערכת, איזה and justice for all... להאזנה או שתיים של תענוג.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים איך הצלחת להכניס את מטאליקה באותו משפט עם ארבעת הענקים האלו? זה לא עניין של להשוות את מטאליקה לביטלס או משהו כזה (לא אפשרי בעליל) אבל עקרונית, מטאליקה עשו למטאל מה שהביטלס עשו לרוק, פינק פלויד לפרוגרסיב קווינ לגלאם וכדומה ד"א אני שומע מטאליקה כמוזיקה עיקרית שלי כבר שנתיים והמשפט ששמעתי הכי הרבה בחיים שלי זה "לא נמאס לך?" D:
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ^^^בדיוקזה פשוט סגנונות שונים, כמו שתגיד אל תשים את DR DRE ופינקפלויד ביחד (זו דוגמא מוקצנת אבל הבנת את העיקרון)
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים SYSTEM OF A DOWNVIBE TRIBESCORPIONSSONATA ARCTICAMETALLICARED HOT...זה בעיקר אבל כמובן שיש עוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.