עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית עד ל-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם?

כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?

פורסם

אכן צריך מארז חסין והוא יעלה יותר ממה שאתה מוכן להשקיע במצלמה!לגבי ההמצלמה במחיר כזה (צריך עוד סללאת וכרטיס זיכרון)CANON A530 ואם תעלה קצת אז A610

פורסם
  • מחבר

אפשר פירוט לגבי המצלמות? מה לגבי Naikon? שמעתי המלצות די טובות לגביהם.

פורסם
  • מחבר

במה הA610 טובה יותר מה A530? האם שתיהן מצלמות ברמה טובה?

כמו כן, כמה עולים מטען+סוללות וכרטיס זכרון? האם קונים ביחד עם המצלמה?

תודה

פורסם

1.במה הA610 טובה יותר מה A530?

2.האם שתיהן מצלמות ברמה טובה?

3.כמו כן, כמה עולים מטען+סוללות וכרטיס זכרון?

4. האם קונים ביחד עם המצלמה?

1.יש לה מסך מפרקי (וגדול יותר אם רזולוציה גבוה יותר) 8 תוכניות(5 ל530),אפשרות להרכבת עדשה שונה(אם מתאם)ופלאש ,4 בטריות(2) צילום מקרו משופר (1CM לעומת 5 של 530)והיא גדולה וכבדה יותר.

2.בהשוואה למחיר בהחלט (נותנים תמורה מלאה) תיסתכל בשאלה דומה לשלך לפני כמה ימים CHEVY גם המליץ שם על מקום לקנית בטריות.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206098.0

3. מטען וסוללות בסביבות 150 כרטיס זיכרון 1גיגה קצת יותר מ100 .

4.לא חייב אבל עדיף לקנות באותו זמן כי אי אפשר לצלם יותר מ10, 15 תמונות בכרטיס של 16 MB.

פורסם

1.יש לה מסך מפרקי (וגדול יותר אם רזולוציה גבוה יותר) 8 תוכניות(5 ל530),אפשרות להרכבת עדשה שונה(אם מתאם)ופלאש 4 בטריות(2) צילום מקרו משופר (1CM לעומת 5 של 530)והיא גדולה וכבדה יותר

מה יעזרו מסך מפרקי, אפשרות להרכבת עדשה וצילום מקרו משופר בצילום תת-מימי ?

המארז התת-מימי , הגודל והכובד יבטלו את היתרונות של ה-610 ?

אולי עדיפה מצלמה יותר קטנה , אפילו קטנטנה (IXUS למיניהן ) ?

פורסם
  • מחבר

ירדתי מהתת מימי בעקבות מחירו של המארז.

מה הפרש המחירים הממוצע בין שתי המצלמות?

פורסם

מתוך התעניינות אישית, מה מחיר המארז החסין מים ל A610?

פורסם

יוסי, אני בטוח שאתה בוגר כדי להשתמש בגוגל :) אתה תסתדר :hi:

פורסם

מצאתי מצלמה טובה OLYMPUS MJU-720SW שלכאורה עמידה למים, מה אתם אומרים ?בכתבה גם צילמו במים נשמע מעניין http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248429,00.html

הבעיה היא לא עולה 1000 שקל כרצונך אלה 2000.

פורסם
  • מחבר

המצלמה הזו עמידה עד ל-3 מטרים, אני מתכנן על משהו כמו 20 :) תודה בכל מקרה על הניסיון!

בכל מקרה, התקציב עלה ל-2000 שקל. אני מניח שזה מגדיל את האפשרויות, אז מה המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל?

כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים