עבור לתוכן

שאלה בקשר למיקרוסופט ווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

שלום

האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP?

לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו

איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי?

זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי?

תודה

פורסם

זה שקנית אותו עם המחשב, לא אומר שהוא חוקי.. רק אם קיבלת רשיון ומדבקה עליו, ויש לך אותו, ושילמת עליו משהו כמו 500 שח, אז הוא חוקי..

פורסם

שלום

האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP?

זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי?

מצטרף לשאלה...

פורסם

התשובה היא כן ולא:

כן - הם יכולים לתבוע אותך, להוציא צו מבית משפט שמרשה להם לחפש בביתך ובמחשבך כל עותק לא חוקי או הוכחה שאתה משתמש\מפיץ\מוכר תוכנות שלהם בצורה לא חוקית. סביר להניח שייתבעו אותך ותשלם המון כסף.

לא - הם לא יעשו שום דבר ממה שאמרתי לבן אדם פרטי. יש יותר מדי משתמשים כאלה בשביל שהם ירצו להתעסק איתם (במיוחד בישראל), אין להם את הכסף לשכור חוקרים פרטיים שיעקבו אחרי כל בן-אדם ובן-אדם ויאספו הוכחות לביהמ"ש, ופרט לזה הם מעדיפים להתעסק בשורש הבעיה שזה חנויות שמוכרות ותקינות עותקים לא חוקיים להמוני משתמשים, טכנאים שמתקינים ללקוחות שלהם עותקים פיראטיים, ואנשים שמוכרים עותקים משוכפלים (בסטות בעיקר) בכל מיני חורים.

כמובן שרצוי ומומלץ לרכוש עותק חוקי של כל תוכנה שאתם משתמשים בה על המחשב, גם אם לא ייתבעו אותכם.

אנשים עבדו מאוד קשה כדי לבנות את התוכנה הזאת, השקיעו בה זמן וכסף, וראוי שהם ייקבלו עליה תמורה ממי שמעוניין להשתמש בה.

יום נעים לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים