פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים אם משהו יודע איפו אודה לו מאוד .. אם זאת תהיה חנות וירטואלית יהיה נחמד יותר .. אני באזור חיפה תודה :smoke:
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר אין לי את HL .. ואין לי אפשרות כרגע גם להזמין מחולשמעתי שיש חבילה של HL ו CS בחול בערך 50$
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים Swelth תשמע מאיש שגר בחיפה גם.. לך לגרנד קניון (או כמו שרבים מכנים אותו "הקניון הגדול" ) יש בקומה 3 חנות עתיד מחשבים על בטוח יש להם שמה משהו (מצתער אף פעם לא ממש התעניינתי ב Counter Strike בחנויות.. אבל ראיתי שם הרבה עותקים) בהצלחה.
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים Swelth תשמע מאיש שגר בחיפה גם.. לך לגרנד קניון (או כמו שרבים מכנים אותו "הקניון הגדול" ) יש בקומה 3 חנות עתיד מחשבים על בטוח יש להם שמה משהו (מצתער אף פעם לא ממש התעניינתי ב Counter Strike בחנויות.. אבל ראיתי שם הרבה עותקים) בהצלחה. אם ראית שם הרבה עותקים, אז או שיש לך ראיה נבואית או שאתה חי בעבר. בשנה וחצי האחרונות לא היה עותק אחד של HL באותה חנות.
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים Swelth תשמע מאיש שגר בחיפה גם.. לך לגרנד קניון (או כמו שרבים מכנים אותו "הקניון הגדול" ) יש בקומה 3 חנות עתיד מחשבים על בטוח יש להם שמה משהו (מצתער אף פעם לא ממש התעניינתי ב Counter Strike בחנויות.. אבל ראיתי שם הרבה עותקים) בהצלחה. אם ראית שם הרבה עותקים, אז או שיש לך ראיה נבואית או שאתה חי בעבר. בשנה וחצי האחרונות לא היה עותק אחד של HL באותה חנות. תקרא את ההודעה בעיון רב יותר... הוא התכוון לCS... :
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מחבר תודה .. אני אבדוק את המצב שם אם לא מקווה שהם יוכלו להזמים .. אם לא אז freak באזור המרכזתודה לכולם
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים Swelth תשמע מאיש שגר בחיפה גם.. לך לגרנד קניון (או כמו שרבים מכנים אותו "הקניון הגדול" ) יש בקומה 3 חנות עתיד מחשבים על בטוח יש להם שמה משהו (מצתער אף פעם לא ממש התעניינתי ב Counter Strike בחנויות.. אבל ראיתי שם הרבה עותקים) בהצלחה. אם ראית שם הרבה עותקים, אז או שיש לך ראיה נבואית או שאתה חי בעבר. בשנה וחצי האחרונות לא היה עותק אחד של HL באותה חנות. תקרא את ההודעה בעיון רב יותר... הוא התכוון לCS... : CS כRetail אפשר להשיג בארץ רק כחלק מחבילת Generation Pack, בה מופיע גם HL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.