עבור לתוכן

מה אני צריך לעשות כדי שגם במחשב החדש שאני קונה וגם במחשב הנוכחי שלי יהיה אינטרנט

Featured Replies

פורסם

כבל מוצלב (לא מצולב :) ) זה כבל שהגידים שלו מחוברים הפוך. זה משמש אותך כשאתה רוצה לחבר שתי יחידות קצה אחת לשניה (כמו שני מחשבים) או שני התקני רשת אחד לשני (כמו ראוטר ומודם). כדי לחבר מחשב לראוטר אתה צריך כבל רגיל (או כבל ישר) כדי לחבר את הראוטר למודם אתה צריך כבל מוצלב , למרות שלפעמים גם כבל רגיל יעבוד.

דרך אגב , הראוטרים בדרך כלל מגיעים עם כבל רשת משל עצמם וחוץ מזה אמרת שהמחשב שלך היה מחובר פעם למודם בכבל רשת אז אתה יכול להשתמש בכבל הזה כדי לחבר את המחשב לראוטר. ככה לא תצטרך לקנות כבלים בכלל.

לגבי המלצה על ראוטר תחפש פה בפורום, מדברים על זה הרבה.

פורסם
  • מחבר

כע המחשב שלי מחובר למודם בכבל 10/100 BASE-T

1.כאילו יש כבל שמעביר מהמחשב לשקע הזה.. אפשר להשתמש בו ככבל מהמחשב לראוטר..?

2.אז בעצם אתה אומר לקחת את הכבל הזה לחבר מהראוטר למשחב ואו לקנות כבל מוצלב שיחבר מהראוטר למודם ..?

3.או שאמרת שבכלל מגיע כבל עם הראוטר הכבל הזה מוצלב כי אם כע באמת אני לא יצטרך לקנות כבלים..?

וואי אחי ממש תודה שאתה עוזר לי ככה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בכיף איש :)

הכבל מהמחשב למודם (100BASE-T) יכול לחבר גם את המחשב לראוטר (זה כבל ישר).

מהראוטר למודם תצטרך כבל מוצלב שיש בהחלט מצב שיגיע עם הראוטר ככה שאולי לא תצטרך לקנות כבלים.

פורסם
  • מחבר

וואי אחי ממש ממש תודה על כל העזרה ממש עזרת לי ;) ממש תודה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני יקנה ראוטר ואם לא יבוא באריזה גם כבל מוצלב אני יקנה אחד ובמשחב השני אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי..=]

תודה אחי :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים