עבור לתוכן

מה אני צריך לעשות כדי שגם במחשב החדש שאני קונה וגם במחשב הנוכחי שלי יהיה אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה

לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..)

מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט

האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750

בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..

פורסם

אתה יכול לקנות ראוטר ולחבר את שניהם ואתה יכול לעשות ICS לפי המדריך בסטיקי.

בכל מקרה תצטרך להחליט עם לסלול כבל בין החדרים או לעשות רשת אלחוטית.

כעקרון רוחב הפס מתחלק בין שני המחשבים אבל לא בהכרח בצורה שווה.

אם אחד המחשבים לא משתמש בחיבור אז כעקרון רוחב הפס פנוי כולו לשימוש המחשב השני (חוץ מב ICS שאם המחשב המארח סגור אז גם המחשב השי לא יוכל לגשת לאינטרנט)

פורסם
  • מחבר

החדרים רחוקים אחד מהשני אז זה קצת בעיה להעביר כבל ביניהם

האפשרות עם האלחוטי מה אני צריך בשבילה לקנות..? האם מה שרשמת

---(חוץ מב ICS שאם המחשב המארח סגור אז גם המחשב השי לא יוכל לגשת לאינטרנט)

יקרה אם אני יעשה רשת אלחוטית..

בקיצור אם בחרתי לא להעביר כבל מחדר לחדר מה אני אמור לקנות ולעשות כדי שיהיה אינטרנט בשתי המחשבים

ואיך תתחלק המהירות (במקרה ששתי המחשבים פועלים ובמקרה שאחד מכובה אחד פועל..)

פורסם

בשביל רשת אלחוטית צריך ראוטר אלחוטי+כרטיס רשת אלחוטי, והמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני.

והמהירות תתחלק פשוט בין שני המחשבים, כאילו שאתה גולש במחשב אחד. זאת אומרת אם במחשב אחד מעלים קובץ לרשת או שולחים קובץ, במחשב השני אתה תרגיש שהאינטרנט איטי.

אם בחרת ברשת אלחוטית, אני מציע שתקרא קצת בנושא לפני.

פורסם
  • מחבר

1.יש לי כרטיס רשת בשתי המחשבים וראוטר אני יקנה איזה ראוטר מומלץ..?

2.זה משנה איזה כרטיס רשת יש לי או כל כרטיס רשת הוא טוב..?

3.המרחק בין החדרים הוא 6 מטר עדיין זה יקלוט..?

4. יש לך אולי מדריך שאני יוכל לקרוא בו על הרשת האלחוטית ולהבין יותר בנושא..?

5. אם מחשב אחד מכובה ואחד דלוק ברשת אלחוטית אז כל ה1.5 המשחב שפועל ישתמש בהם..?

פורסם

1. תחפש פה בפורום יש הרבה המלצות

2. בשביל רשת אלחוטית אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי שהוא יותר יקר. כרטיס רשת רגיל בדרך כלל מגיע on board על הלוח האם.

כרטיס רשת אלחוטי בדרך כלל לא (אלא אם כן יש לך לוח מאוד יקר). אני מניח שיש לך כרטיסי רשת רגילים וזה אומר שתצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי אחד.

מכיוון שלראוטר אלחוטי יש בדרך כלל גם חיבורים רגילים , מה שכדאי לך לעשות זה לשים אותו ליד אחד מהמחשבים ולחבר את אותו מחשב בכבל רגיל לראוטר ובמחשב השני תשים כרטיס רשת אלחוטי וככה הוא יתחבר לראוטר.

3. אני לא חושב תהיה לך בעיה עם 6 מטר.

4. תחפש בגוגל או תסתכל פה בפורום.

5. כמו שאמרו לך קודם המהירות פשוט תתחלק בין שני המחשבים. גם אם שני המחשבים דלוקים אבל אחד לא מוריד כרגע שום דבר אז השני יכול להשתמש בכל הרוחב פס.

פורסם
  • מחבר

1.בלוח אם הזה יש כרטיס רשת אלחוטית..?

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2324

2.אז אם אני יקנה ראוטר ויחבר אותו למחשב אחד

ובמחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי ואני יעבוד לפי המדריך יהיה לי אינטרנט בשני המחשבים..?

3.איך בכלל אני מחבר את הראוטר למחשב עם מה..?

4.זה משנה באיזה מחשב יהיה הראוטר..?

פורסם

1. לא. וגם לא בשום לוח בטווח המחירים שלו.

2. אם אתה עובד דרך ראוטר אתה לא צריך לעשות ICS, הראוטר כבר ידאג שיהיה לך אינטרנט בשני המחשבים.

3. כבל ethernet רגיל. המחשב השני יכול להתחבר בצורה אלחוטית.

4. לא. אתה יכול לחבר את שני המחשבים עם כבל לראוטר וגם אף אחד מהם (ששניהם יתחברו אלחוטית). מה שחשוב שהראוטר יהיה מחובר לאינטרנט.

פשוט הצעתי לך לחבר את אחד המחשבים ישירות לראוטר כי זה יחסוך לך כרטיס רשת אלחוטי אחד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני יקנה רואטר אחד למחשב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב השני יחסוך לי כסף ואני לא יצטרך לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים..

1.עכשיו למה אני צריך לחבר את הרואטר אמרת למחשב ואני צריך לחבר אותו לעוד משהו..? למודם? או משהו אחר?

2.הכבל שאמרת( ethernet רגיל ) מגיע ביחד עם הרואטר..? או שאני צריך לקנות אותו..?

3.לאיפה אני מחבר את הכבל הזה.. צד אחד ברואטר צד שני לאיפה אני מחבר..?

פורסם

הרואטר חייב כמובן להתחבר למודם בעזרת כבל (אחרת מאיפה יהיה לך אינטרנט?). המחשבים יכולים להתחבר לראוטר בעזרת כבל או בעזרת כרטיס רשת אלחוטי.

הכבלים שבהם מדובר הם כבלי רשת רגילים שאתה יכול למצוא בכל חנות מחשבים. פשוט תגיד להם שאתה צריך כבל רשת. המחיר בדרך כלל לפי האורך.

מה שחשוב זה שהמודם מתחבר לראוטר עם כבל מוצלב והמחשב או מחשבים מתחבים עם כבל ישר.

לראוטר יש כמה כניסות לכבלי רשת, תלוי בסוג הראוטר, ואתה מחבר מהכניסה של הראוטר לכניסת רשת במחשב.

לא מסובך בכלל.

חלק מהראוטרים באים כבר עם כבל רשת אחד , פשוט תבדוק את זה. בכל מקרה כבל רשת לא ממש עולה הרבה ככה שזה לא סיפור גדול.

פורסם
  • מחבר

---הרואטר חייב כמובן להתחבר למודם בעזרת כבל

אבל בכל המודם שלי כבר יש לכל שקע בו כבל שמחובר אז מה אני אמור להוציא..?

יש במודם 4 שקעים שנקראים cable power usb 10/100 base-t

לאיזה מהם אני מחבר את הרואטר עם הכבל המוצלב..? לאיזה שקע?

אז אם הבנתי נכון אני צריך לקנות כבל רשת מוצלב שממנו אני מחבר מהרואטר למודם

וגם כבל רשת ישר חוצמימנו ולחבר אותו מהרואטר למחשב

ובמחשב השני לקנות כרטיס רשת אלחוטית ואז יהיה לי אינטרנט בשני המחשבים..?

פורסם

4 שקעים אולי אבל כל אחד מסוג שונה (לפחות לפי מה שאתה מתאר).

יש לך שקע למתח, שקע לחיבור לקו , שקע לUSB ושקע לחיבור לכרטיס רשת.

אתה אמור להיות מסוגל להבדיל בינהם לפי החיבורים ואם לא אז תסתכל פשוט לאן הם מחוברים.

אם אתה לא מסוגל להבדיל אפילו בין הכבלים אז באמת כדאי לך לקרוא קצת לפני שאתה מתחיל לארגן לך רשת אלחוטי.

בגדול:

10/100 base-t זה שקע אתרנט.

power זה מן הסתם שקע חשמל

USB זה בטח חיבור USB

וcable זה בטח לקו.

אם המודם שלך הוא מודם USB (כלומר המחשב יכול להתחבר אליו רק בUSB) אז יש לך בעיה , תצטרך למצוא ראוטר שתומך בחיבור USB.

אם המודם שלך תומך גם בחיבור etehrnet רגיל אז אתה יכול להתחבר לראוטר בלי בעייה.

פורסם
  • מחבר

ואני צריך מודם אלחוטי..? כי יש לי פשוט את המודם שהביאו לי עם האינטרנט אין לי משהו מיוחד

או שהמודם לא משנה איזה מודם הוא העיקר שהוא יחובר לרואטר והראוטר למחשב ובמשחב השני כרטיס רשת אלחוטי..??

בעיקרון המחבש שלי מחובר בUSB לאינרטנט אבל פעם הפעלתי אותו רגיל אני יכול ככה ואני יכול ככה ניראה לי.. אני ינסה שוב לפנ שיאני יקנה לראות שזה לא חייב USB

פורסם

המודם לא צריך להיות אלחוטי. אני לא שמעתי שיש דבר כזה אפילו.

את המודם אתה מחבר בכבל רגיל לראוטר. אם המודם שלך תומך בחיבור רשת רגיל ולא רק בUSB(נראה לי שכן) אז אין לך בעיה.

את המחשבים אתה יכול לחבר בכבלים רגילים לראוטר או בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים. איך שנוח לך. אתה יכול לחבר גם אחד עם כבל ואחד באלחוטי.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי ממש תודה :xyxthumbs: אני יקנה ראוטר ו2 כבלים אחד למודם אחד למשחב ובמשחב השני ישים כרטיס רשת אלחוטי..

רשמת פעם שאני צריך כבל מצולב וכבל ישר למה התכוונת..? אני צריך להגיד למוכר שיביא לי כבל מצולב אחד וכבל ישר אחד..? או שלא הבנתי טוב.?

אתה יודע אולי איזה ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי מומלצים..? משהו שיחזיק את המחשב בלי שהאינטרנט התנתק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים