עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד למחשב שולחני - זקוק לעזרה בנושא

Featured Replies

פורסם

Shuy ..... המון תודה על העזרה...... אנסה ואם אתקל בבעיות, אודה לך אם תמשיך בעזרתך.

חופשי.

אני יודע שקופץ מעט קדימה - אבל אם ארצה בתאילנד שהנייד יהיה מחובר לאינטרנט דרך המחשב השולחני שיש לי שם - מה לקרוא?

את זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0

עריכה:

ואם מודם ה-ADSL שלך מתחבר לאותו השקע אתה צריך לקנות SWITCH (עולה 80-150 ש"ח) שיפצל את השקע לכמה שקעים (בד"כ 4).

פורסם
  • מחבר

תודה .... לבטח אצור גם קשר משם (עם הרבה ניתוקים...:) ..... אך בינתיים.... פרה פרה

מה אני צריך לעשות כדי לשתף כונן או folder מסויים ?

פורסם
  • מחבר

אני שואל .... כי זה נראה לי שונה ממה שכתוב בדף ההוראות.

אני למשל רוצה לשתף את My document שיש לי בנייד. אם אני לוחץ על "קובץ", לא מופיע לי "שיתוף ואבטחה" כמו שכתוב בהוראות. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ו "properties" ..... נפתח לי חלון ואחת הלשוניות נקראת "sharing"...... ויש שם אופציה לסימון: "share this folder on the network"

האם אני עושה משהו לא נכון?

או קיי...... בלחיצת מקש ימני מופיע "sharing and security" ........ וכנראה ניתן לעשות את זה דרך פה וגם דרך properties. .... (אבל לא בתפריט "קובץ" כמו שכתוב שם.

התוצאה היא שאני רואה ציור של כף יד מתחת ל icon של הקובץ ..... ככה צריך להיות ?

פורסם

כן, הציור של כף היד אומרת שהתיקייה משותפת, בכדי לגשת לתיקייה המשותפת מהמחשב השני צריך להכנס ל"שכנים ברשת".

פורסם
  • מחבר

אכן..... עשיתי זאת.... !!! ... :) שומע שיר שנמצא על מחשב אחד במחשב השני.... פנטסטי...... :jump:

המון תודה, shuy ....... ושנה טובה

פורסם

בכיף, שמחתי לעזור :cool2: .

פורסם

לא הכי פשוט לשתף עם כבל רשת? בשביל מה כל הבלאגן?

פורסם
  • מחבר

שיתפתי הן עם כבל רשת והן עם הראוטר ... בשתי הדרכים .....ושתיהן פשוטות....:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים