עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד למחשב שולחני - זקוק לעזרה בנושא

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר.

רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ?

המון תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

האם אני צריך לעשות זאת גם בנייד וגם בשולחני ?

כוונתי היא ששני המחשבים יוכלו "לראות" אחד את השני....... זה אפשרי?

נץבץ - מה עם הנושא של "קבוצת עבודה"..... זה קשור למה שאני רוצה לעשות או להתעלם מזה?

פורסם

אז תשתף את כל הכוננים גם בנייד וגם בנייח ואז המחשבים יוכלו לראות אחד את השני ב"שכנים ברשת".

פורסם
  • מחבר

א. המון תודה על העזרה....לא מוצא את הידיים והרגליים בנושא.

ב. בסעיף 2 של הדף ששלחת לי מוזכר נושא של "קבוצת עבודה" - האם זה קשור למה שאני צריך לעשות או להתעלם מזה?

פורסם

קודם כל תבצע את סעיף 3, אם תתקל בבעיות אז נטפל בנושא קבוצת העבודה.

פורסם
  • מחבר

האם אני צריך לעשות את הכתוב בסעיף 3 בשני המחשבים ?

פורסם

אז תשתף את כל הכוננים גם בנייד וגם בנייח ואז המחשבים יוכלו לראות אחד את השני ב"שכנים ברשת".

כן.

פורסם
  • מחבר

המון תודה......

אנסה לעשות זאת ומקווה שלא אתקל בבעיות.

כשניסיתי קודם ב"אשף רשתות" - הוא רצה כל מיני הגדרות שלא ידעתי מה לתת לו.

עוד שאלה מתוך סקרנות - המחשב השולחני מתחבר לראוטר בחיבור חוטי. אם אני רוצה לחבר את המחשב הנייד אליו, אני צריך לנתק את החיבור לראוטר או שיש דרך אחרת?

פורסם

בשלב הראשון אפשר להניח כי שיתוף הקבצים מופעל אצלך כברירת המחדל אז זה אפשרי לדלג על סעיף-קטן 1 בסעיף 3.

פורסם
  • מחבר

תאמחן לי שאין לי מושג קלוש בנושא .... אך אעשה כמו תוכי ונראה מה ייצא....... :)

עוד שאלה מתוך סקרנות - המחשב השולחני מתחבר לראוטר בחיבור חוטי. אם אני רוצה לחבר את המחשב הנייד אליו, אני צריך לנתק את החיבור של השולחני לראוטר או שיש דרך אחרת?

פורסם

המחשב הנייד כבר מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי ומכיוון שהנייח גם-כן מחובר לראוטר (בחיבור חוטי) אז הנייד כבר מחובר לנייח ללא שום כבלים או חיבורים נוספים.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע בבית (בישראל) 2 מחשבים שולחניים .... אחד ישן ואחד חדש + מחשב נייד חדש (נראה שעובד יפה למרות שקניתי אותו בתאילנד...:) )

הנייח החדש מחובר לראוטר והישן לא. אני אתאמן קודם על חיבור בין הנייד לשולחני הישן (שלא מחובר לאינטרנט). חשוב לי לדעת כיצד לעשות זאת כי בבית בתאילנד אין לי ראוטר אלחוטי (בישראל יש לי) ואני ארצה להעביר אינפורמציה בין הנייד ובין השולחני שבתאילנד ..... מקווה שלא סיבכתי אותך.

זו גם הסיבה ששאלתי - אם מחשב שולחני מחובר לאיטרנט (לא אלחוטי), לאן מחברים את הנייד? (אולי אני סתם מבלבל לך את המוח כי לא זוכר איך מודם ADSL מחובר ... יכול להיות דרך USB ? )

פורסם

אתה מחבר ביניהם את כבל ה-CROSS שקנית, ואז מבצע את סעיף שלוש במלואו (כולל סעיף-קטן 1)

פורסם
  • מחבר

מודם ה ADSL שיש לי בתאילנד לא מתחבר לאותו השקע? לא זוכר.... אולי מחובר בכלל ל USB

Shuy ..... המון תודה על העזרה...... אנסה ואם אתקל בבעיות, אודה לך אם תמשיך בעזרתך.

אני יודע שקופץ מעט קדימה - אבל אם ארצה בתאילנד שהנייד יהיה מחובר לאינטרנט דרך המחשב השולחני שיש לי שם - מה לקרוא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים