פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הייקיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסךלמה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהואני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשיםמה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4"אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשהועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר?תודה רבה
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אתה יכול לנסות לקנות מגן מסך שמיועד למחשבי כף-יד, לחפש בגודל המתאים.עצה זולה וטובה, הדבר עובד נפלא גם לסלולארים...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר הבעיה שאני לא מכיר מחשב כף יד עם מסך 4"וחוץ מהגודל הוא גם צריך להיות בדיוק באותו היחס
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר צילצלתי... אמרו לי שיבדקו ויחזרו אלי.. נראה מה יהיה עם זה.אבל חוץ מזה אני עדיין בחיפושיםאף אחד לא קנה כזה?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים עצלן..תקח מידות, תקנה פלסטיק שקוף כזה דק, תגזור בהתאם למידות ויש לך אחלה הגנה.אתה יכול לשלב בחיבורים גומי אם יש לך על מנת לסגור אותו לחלוטין לכניסת אבק.אבל באמת שזה לא סיפור גדול ואפשר להכין לעצמך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.