עבור לתוכן

AMD 3800+AM2 לעומת CORE D2 6300 זול ב500 ש"ח האם ההבדל שווה?

Featured Replies

פורסם

אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות:

או

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1

עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire

או

Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore

עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E

ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD

1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים)

2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביותר - לא עובר את ה 500 עד 550(מה שפרטתי כאן)

3. זו כבר שאלה עדינה לפורום - אבל אשמח לקבל אם אפשר תשובה "רגישה " בפרטי...איך חברת KSP ? האם המחירים הזולים ביותר שלהם...זה לציודים חדשים! או משופצים?

תודה על כל תשובה!

:hi:

פורסם

6300 חזר משמעותית מ-3800

הלוחות של ASROCK לא משהו (בטח לא ל-OC)

בסופו של דבר הכל עניין של תקציב

למשחקים עדיף 3800 ואת שאר הכסף להשקיע בכרטיס מסך

פורסם

עדיף ה E6300

זה פי 2-3 בביצועים.

:xyxthumbs:

פורסם

שום פי 2 .

לא שווה את ה 500 ש"ח הפרש בשבילך . השקע אותם במשהו אחר .

פורסם

עדיף ה E6300

זה פי 2-3 בביצועים.

:xyxthumbs:

וואלה אני מת לראות בנצ'ים כאלה

אני מזמין במקום 10x E6300

פורסם
  • מחבר

עשו עליהם אולי איזה באנצ'מארק?

כי אני אומר לעצמי שהשילוב של לוח + מעבד = יוצא יותר 25-30% במחיר

האם זה ההפרש ביין המעבדים האלו - שניהם LOW END של הסידרה החדישה ביותר של כל חברה

שניהם כפולי ליבה

וגם אם יהיה כן הפרש מסויים - ראבק בכל מיקרה זה עידן אחר לגמרי מאשר עד ליפני 4 חודשים

אז עד כדי כך צריך להישתגע? :s05: :kopfpatsch:

מה עוד שלפחות שנה - עד שיהיו תוכנות שישתמשו אופטימאלית בשני הליבות

אז נכון כבר השתכנעתי להשקיע בכפולי ליבה - יותר בישביל הרלונטיות לעוד שנה - השקעה לעתיד כי כרגע עוד אין ניצולת כידוע

אני חושב שיכנעתי את עצמי... ;) בכל זאת היתי רוצה לדעת אם מישהו דגם את ההבדל - כי זה די משגע אותי

בעניין לוחות ASROCK - אם "הוברקלוקינג לא מעניין אותי ביכלל!!!" אז האם הם לוחות אמינים?( במחשב הישן היה לי לוח של MSI

שלםני 4 שנים היו זולים וחדישים בשוק = 0 תקלות!!! פצצה של לוח) מה אתם אומרים? ב 1350 ש"ח אני מארגן לי מעבד ולוח (AMD)

וזה מזמין שוב את השאלה לגבי איכויות החומרה בKSP ???- שאשמח מאוד לקבל תשובה בפרטי אם זה רגיש מידי לפורום = זה הכי הכי חשוב!

תודה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

תבדוק בנצ'ים , ואל תשתגע . לא תמיד יהיה לך שווה להוסיף 30% במחיר בשביל 20% ביצועים .

אין צורך בהודעות אישיות בשביל דעות חומרה על KSP . הם מוכרים את אותה חומרה שכולם מוכרים .

פורסם

אלה לא מעבדי Low End אלא MainStream

פורסם
  • מחבר

תודה - באמת עזרתם לי להחליט....!!!!

עכשיו את הכסף אני ישקיע ביותר זיכרון - ביגלל כל הכלים הוירטואלים = שצריך לפחות 2G כדי לעבוד עם זה

גם כרטיס מסך = זו שאלה...אבל לפורום אחר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים