פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הזמנתי באתר הזה http://skypc.co.il/scripts/default.asp, איזשהו כרטיס מסך, ומצב ההזמנה הנוכחי הוא "בהמתנה", זת'ומרת הם לא חזרו אליי ולא לקחו ממני מספר כרטיס אשראי, מה שיש להם זה את הכתובת שלי ומספר הטלפון שאיתם נרשמתי.ואני רוצה לבטל את ההזמנה הזאת, האם הביטול יהיה בחינם? הם לא יחייבו אותי על כלום?ובאילו דרכים אפשר לבטל?זה ממש דחוף.תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אם לא נתת אשראי אין לך מה לדאוג, אתה לא מחויב לכלום. ואני צריך להתקשר אליהם כדי לבטל או שאני יכול מהאתר עצמו? (לא ראיתי אפשרות כזאת באתר אבל יכול להיות שיש לינק קטן כזה בצד שאנשים לא יראו? :)
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים במקרה הכי גרוע אם יתקשרו אליך תגיד שהחלטת לבטל, אין לך מה לדאוג אם הם היו מזמינים את זה מהספק היו כבר יוצרים איתך קשר.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר במקרה הכי גרוע אם יתקשרו אליך תגיד שהחלטת לבטל, אין לך מה לדאוג אם הם היו מזמינים את זה מהספק היו כבר יוצרים איתך קשר.טוב אז אני יתקשר אליהם מחר כדי לבטל, תודה על העזרה ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים לפי החוק דמי ביטול על הזמנה באינטרנט זה או 5 אחוז מההזמהנ או 100 ש"ח הנמוך מבנייהם אז בכל מקרה לא יוצא לך הרבה גם אם יחליטו לחייב אותך ורוב הסיכויים שלא יחייבו אותך
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים טוב אז אני יתקשר אליהם מחר כדי לבטל, תודה על העזרה ;Dאל תתקשר, אין לך בשביל מה, ההזמנה מאושרת אצלהם רק אחרי שלקחו ממך מספר אשראי.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אל תתקשר, אין לך בשביל מה, ההזמנה מאושרת אצלהם רק אחרי שלקחו ממך מספר אשראי.אז איך אני יבטל בדיוק? אני לא רוצה שתהיה לי הזמנה בהמתנה בחשבון שלי אצלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.